Η προσαρμογή του Αντέμ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η απόκτηση του Αλί Αντέμ έγινε από τον ΑΡΗ με φόντο το μέλλον, αλλά όχι και το τόσο μακρινό.

Στην ομάδα περιμένουν από τον Σκοπιανό να μπει στο ροτέισον σε κάποια φάση μέσα στην σεζόν και να πάρει τις ευκαιρίες του. 

Στο 40λεπτο ντεμπούτο του, στο φιλικό με την ΑΕΛ, ήταν φανερό ότι “ψαχνόταν”. Κάτι που οφειλόταν και στο γεγονός ότι μετρούσε μόλις μία προπόνηση με την ομάδα και βρισκόταν σε ένα πολύ καινούργιο περιβάλλον. 

Έπειτα από περίπου δύο εβδομάδες η εικόνα του στις προπονήσεις μοιάζει αρκετά βελτιωμένη, προσπαθώντας να ενσωματωθεί στο σύνολο. 

Ο 20χρονος χαφ “ανεβαίνει” και κερδίζει πόντους στα μάτια των ανθρώπων του ΑΡΗ και έτσι δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να θεωρηθεί ως μία πιο ενερή εναλλακτική για τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Εκεί που βρίσκει μπροστά του βέβαια ποιοτικές επιλογές και ανταγωνισμό, ειδικά στην περίπτωση που ο ΑΡΗΣ “γυρίσει” στο 4-2-3-1 και αυτόματα μείνει εκτός ενδεάδας ο ένας από την τριάδα των χαφ. 

Πάντως μέσω του Αντέμ ή ακόμα και του Σάκιτς, δεν αποκλείεται να καλυφθεί το κενό που θα δημιουργηθεί εάν “ναυαγήσει” οριστικά του Χατζισαφί όσον αφορά το 4-3-3. Διότι με 4-2-3-1 ο Ιρανός “κουμπώνει” στην θέση πίσω από τον φορ.

Προτεινόμενα Άρθρα