Μεταγραφές από την Παρί ζήτησε δημοσίως ο Τούχελ

από AllAboutARIS

Μπορεί να έχει ελλείψεις στο ρόστερ της μια ομάδα που διαθέτει παίκτες όπως ο Νεϊμάρ, ο Κιλιάν Μπαπέ ή ο Άνχελ ντι Μαρία; Όπως αποδείχθηκε στις δύο ήττες της Παρί Σεν Ζερμέν στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια της στην Ligue 1 (αμφότερες με σκορ 1-0 από Λανς και Μαρσέιγ), σαφώς και μπορεί

Και ο Τόμας Τούχελ, παραμονές του αγώνα πρωταθλήματος με την Μετς (Τετάρτη 16/09, 22:00), έσπευσε να ζητήσει δημοσίως από την διοίκηση την ενίσχυση της ομάδας, “ειδικά αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Όπως εξήγησε ο Γερμανός προπονητής, “χάσαμε τέσσερις παίκτες (σ.σ. αναφερόμενος στους Τιάγκο Σίλβα, Μενιέ, Σουπό – Μοτίνγκ, Καβάνι) και μέχρι τώρα πήραμε τον Φλορέντσι. Άρα πρέπει να κάνουμε μεταγραφές”. Σύμφωνα με τον Τούχελ, μάλιστα, η Παρί ψάχνει έναν κεντρικό αμυντικό ή έναν μέσο, ή και τους δύο.

Για το παιχνίδι με την Μετς, στο οποίο η Παρί “καίγεται” για νίκη – ανάσα, ο Τούχελ εξακολουθεί να μην υπολογίζει τον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος αναρρώνει από κορονοϊό, αλλά επιστρέφουν οι Μαρκίνιος και Μάουρο Ικάρντι.

Προτεινόμενα Άρθρα