Μονό ματς, σημαίνει (και) ειδική διαχείριση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ έχει ακόμα μία μέρα για να ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, οι οποίες φέτος είναι ιδιαίτερες σε σχέση με άλλες φορές.

Ο βασικός λόγος είναι ότι θα κληθεί να πάρει την πρόκριση σε μονό παιχνίδι. Κάτι που σημαίνει διαφορετική διαχείριση, το οποίο ισχύει και για την Κόλος Κοβαλίβκα. 

Τόσο ο ΑΡΗΣ όσο και οι Ουκρανοί θα έχουν μία ευκαιρία για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο, άρα αύριο είναι πιθανό και το ενδεχόμενο της παράτασης. 

Οι “κιτρινόμαυροι” εννοείται ότι θέλουν να αποφύγουν αυτό το σενάριο και να πάρουν την πρόκριση στην κανονική διάρκεια του αγώνα, σε ένα παιχνίδι λεπτομερειών και λεπτών ισορροπιών. 

Αυτό σημαίνει ότι λογικά δεν θα ανοιχτούν αλλά ούτε θα κλειστούν πίσω, βρίσκοντας μία ενδιάμεση λύση για να πάρουν αυτό που θέλουν, όντας το φαβορί στην αυριανή αναμέτρηση με τους Ουκρανούς. 

Οι ιδιαιτερότητες του αγώνα δεν αποκλείεται να επηρεάσουν και τις επιλογές της αρχικής ενδεκάδας, κρατώντας ενδεχομένως στον πάγκο κάποιες λύσεις που μπορούν να δώσουν πράγματα στην διάρκεια του ματς, ανάλογα με την εξέλιξή του.

Προτεινόμενα Άρθρα