"Πρέπει να αλλάξουμε μυαλό και διάθεση" (vid)

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Όλα όσα ανέφερε ο προπονητής των "κιτρινόμαυρων"

Ο Τόλης Τερζής, που καλύπτει το κενό του Μίκαελ Ένινγκ στον πάγκο του ΑΡΗ, σχολίασε αρχικά πώς διαχειρίζονται ο ίδιος και οι παίκτες την επόμενη μέρα από την απροσδόκητη ήττα από τους Ουκρανούς και ποια είναι η στόχευση στην προσπάθεια αυτή, εν όψει της αναμέτρησης που ακολουθεί με τον Βόλο.

“Αυτό που κάνουμε είναι να δουλεύουμε με το μυαλό των παικτών. Πρέπει να τους πείσουμε να ξεχάσουν ό,τι έγινε και να αλλάξουν διάθεση, ώστε να είμαστε πραγματικά έτοιμοι να πάμε για τη νίκη στο Βόλο”, τόνισε.

Επιπλέον, ο Έλληνας τεχνικός απάντησε σχετικά με το διαζύγιο του ΑΡΗ με τον Μίκαελ Ένινγκ, αλλά και για το πόσο έτοιμος είναι ο ίδιος να σηκώσει το βάρος της τεχνικής ηγεσίας εν όψει ενός δύσκολου εκτός έδρας αγώνα, κάτι, πάντως, που δεν είναι η πρώτη φορά που καλείται να κάνει.

 
Σε ό,τι αφορά στον αυριανό αντίπαλο του Άρη, μίλησε τόσο για την αγωνιστική αξία του Βόλου μέσα από την εικόνα που έχουν οι “κίτρινοι” για τη θεσσαλική ομάδα από το πρόσφατο μεταξύ τους φιλικό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, αλλά και από τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής απέναντι στον Ατρόμητο, όσο και για τη φόρα που έδωσε στον αντίπαλο η νίκη του στο Περιστέρι.

Προτεινόμενα Άρθρα