Αποχωρεί ο Μπάγεβιτς από την Εθνική Βοσνίας!

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Η αποτυχία της Βοσνίας να προκριθεί στην τελική φάση του Euro μέσω του Nations League έφερε την απόφαση της ομοσπονδίας να μην συνεχίσει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στο τιμόνι.

Προσελήφθη ως ένας… καμικάζι που με την εμπειρία του και τις παραστάσεις του θα άλλαζε την κατάσταση στα αποδυτήρια της Εθνικής Βοσνίας. Τα πρώτα δείγματα του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο τιμόνι της ήταν θετικά, όμως η αποτυχία πρόκρισης στο Euro μέσω του Naations League οδηγεί τις δύο πλευρές σε ένα πρόωρο διαζύγιο.

 
Ο αποκλεισμός στα πέναλτι από την Βόρεια Ιρλανδία έφερε σεισμικές δονήσεις, με τον Μπάγεβιτς να ανακοινώνει ο ίδιος ότι η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν πρόκειται να συνεχιστεί και μετά τις προσεχείς αναμετρήσεις με Ολλανδία και Πολωνία: «Ο στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σύντομα η Εθνική ομάδα θα έχει έναν νέο προπονητή.

Έχουμε πολύ φιλόδοξους προπονητές που μπορούν να βοηθήσουν την Εθνική στο μέλλον. Εγώ είμαι εδώ για αυτούς. Σε ότι με αφορά, επαναλαμβάνω, ότι θα έχουν την αμέριστη στήριξή και συμπαράσταση μου, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία επ’ αυτού».

 
 

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X