Λίβερπουλ: Ο Κλοπ θέλει Μπάτλαντ για μπακ-απ του Άλισον

από AllAboutARIS

Το μεταγραφικό παράθυρο που αφορά μετακίνηση παικτών μεταξύ της Premier League και της Championship έχει ισχύ ως την ερχόμενη Παρασκευή και μία από τις ομάδες που σκέφτονται να το αξιοποιήσουν είναι η Λίβερπουλ.

Από τη μία ο τραυματισμός στον ώμο του Άλισον που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον πέντε εβδομάδες ακόμα και από την άλλη οι προβληματικές εμφανίσεις του Άντριαν έχουν κάνει τον Γιούργκεν Κλοπ να σκέφτεται εναλλακτικές λύσεις, με την “Mirror” να υποστηρίζει πως ο Γερμανός έχει καταλήξει στην περίπτωση του Τζακ Μπάτλαντ.

Ο λόγος για τον 27χρονο Άγγλο κίπερ που αγωνίζεται τα επτά τελευταία χρόνια στην Στόουκ, με τον Μπάτλαντ να έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα των πότερς (τελευταία του συμμετοχή τον περασμένο Ιούλιο) και τους κόκκινους να εξετάζουν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωσή του με δεδομένο μάλιστα πως σε 12 μήνες λήγει το συμβόλαιό του με την Στόουκ.

Εάν μάλιστα αποφασίσει να ολοκληρώσει το deal, τότε δεν αποκλείται ο Μπάτλαντ να πάρει το βάπτισμα του πυρός με τους πρωταθλητές Αγγλίας στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ απέναντι στην πρωτοπόρο Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ το ερχόμενο Σάββατο (17/10).

Υπενθυμίζεται πως λίγες ημέρες πριν, οι κόκκινοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του 17χρονου τερματοφύλακα Μαρσέλο Πιταλούνγκα από την Φλουμινένσε, που συνιστά ουσιαστικά μία επένδυσή τους για το προσεχές μέλλον.

Προτεινόμενα Άρθρα