Επιστρέφει στην ενεργό δράση ο Φρέντι Αντού

από AllAboutARIS

Ο Φρέντι Αντού αφήνει πίσω του, τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν τα τελευταία δύο χρόνια και επιστρέφει στην ενεργό δράση

Ο 31χρονος πλέον επιθετικός, ετοιμάζεται για την 15η ομάδα της καριέρας του. Είχε περάσει και από τον ΑΡΗ τη σεζόν 2009/2010, έχοντας 12 συμμετοχές και δύο γκολ.

Μετά από δύο χρόνια απραξίας και ταλαιπωρία με τραυματισμούς που τον οδήγησαν στον ρόλο του προπονητή ακαδημιών, ο Αντού φέρεται να συμφώνησε με την Όστερλεν, ομάδα 3ης κατηγορίας της Σουηδίας. Εκεί θα αγωνιστεί από τον Ιανουάριο όταν και θα εκκινήσει η νέα σεζόν στο εν λόγω πρωτάθλημα.

Αυτό υποστηρίζουν και από την σουηδική ομάδα σημειώνοντας ότι ο Αντού θέλει να συνεχίσει την καριέρα του. Τελευταίος του σταθμός ήταν το Las Vegas Lights FC, εκεί όπου πραγματοποίησε 15 συμμετοχές με ένα γκολ.

Ο Αντού έχει παίξει σε 14 ομάδες, σε οκτώ διαφορετικές χώρες: DC United (USA), Real Salt Lake (USA), Benfica (Portugal), AS Monaco (France), Belenenses (Portugal), Aris (Greece), Caykur Rizespor (Turkey), Philadelphia Union (USA), Bahia (Brazil), Jagodina (Serbia), KuPS ( Finland), Ku-Fu-98 (Finland), Tampa Bay Rowdies (USA and Las Vegas Lights (USA).

Προτεινόμενα Άρθρα