Η ετοιμότητα των Σίλβα και Κάτσε

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν είχε ως σημείο αναφοράς μόνο την πολύ δουλειά από πλευράς Άκη Μάντζιου.

Τα νέα πρόσωπα, αποτέλεσμα του μεταγραφικού ντεμαράζν της ομάδας, έδωσαν ένα επιπλέον ενδιαφέρον στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών. 

Η επιτυχία τους θα κριθεί μέσα στο γήπεδο, όπως για την ώρα υπάρχει αρκετή ικανοποίηση για την παρουσία τους. Και δύο από τους… νέους φαίνεται να είναι πιο μπροστά από τους υπόλοιπους. Οι Σιαντέ Σίλβα και Έργκους Κάτσε.

Με τον Πορτογάλο οι “κιτρινόμαυροι” βλέπουν σε πρώτη φάση έναν ποδοσφαιριστή που είναι σε καλύτερη κατάσταση από αυτήν που περίμεναν, παράλληλα με την ποιότητα που “βγάζει” στις προπονήσεις. Σε σημείο που χαρακτηρίζεται και ως μία νέα περίπτωση “Ματέο Γκαρσία” από ορισμένους στις τάξεις του συλλόγου… 

Η διαχείρισή του θα έχει ενδιαφέρον, αφού ναι μεν αποκτήθηκε για τα εξτρέμ αλλά ήδη υπάρχουν σκέψεις για αξιοποίησή του τόσο στον άξονα όσο νκαι στην κορυφή της επίθεσης.

Δεν αποκλείεται ο νεαρός άσσος να κάνει το ντεμπούτο του ως αλλαγή κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, εφόσον συμπεριληφθεί στην αποστολή. Κάτι που ισχύει και με τον Κάτσε. 

Η παρουσία του Αλβάνου χαφ, έως τώρα, χαρακτηρίζεται από την γρήγορη προσαρμογή του στην ομάδα τις τελευταίες εννέα μέρες. Μαζί φυσικά και με την καλή κατάσταση στην οποία δείχνει να βρίσκεται.

Αν δεν γίνει κάποια έκπληξη αύριο, οι δύο παίκτες θα δημιουργήσουν σίγουρα “πονοκέφαλο” στον Μάντζιο από την επόμενη εβδομάδα και ειδικά ο Κάτσε λόγω των πολλών επιλογών που υπάρχουν στη μεσαία γραμμή.

Προτεινόμενα Άρθρα