Από εκεί που το άφησε!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Εντός αλλά ουσιαστικά… εκτός έδρας δοκιμασία για τον ΑΡΗ σήμερα στα Γιάννενα.

Οι εργασίες στον χλοοτάπητα του “Βικελίδης” έχουν στείλει τους “κιτρινόμαυρους” στην πόλη της Ηπείρου, όπου σήμερα στις 18:15 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS1) υποδέχονται τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 5η αγωνιστική της Super League. 

Το εύκολο “τρίποντο” είναι ο στόχος της ομάδας, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, ώστε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας και παράλληλα να ισχυροποιήσει τη θέση της για την Ευρώπη. 

ΑΡΗΣ: Κορυφή, νέα πρόσωπα και το ερωτηματικό της εικόνας

Η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν από τις πιο ήρεμες του ΑΡΗ τα τελευταία χρόνια. Η πρωτιά και τα νέα πρόσωπα δημιούργησαν ένα κλίμα ηρεμίας και αισιοδοξίας, το οποίο βοήθησε τον Άκη Μάντζιο στην ενταντική δουλειά που έγινε τις προηγούμενες μέρες. Μία δουλειά που δημιουργεί και ένα ενδιαφέρον ερωτηματικό για την εικόνα που θα παρουσιάσει σήμερα η ομάδα. 

Ο προπονητής του ΑΡΗ δεν κλήθηκε να διαχειριστεί προβλήματα, παρά μόνο ένα “γεμάτο” ρόστερ, παίρνοντας για πρώτη φορά στην αποστολή τους Σίλβα-Κάτσε ενώ άφησε στη Θεσσαλονίκη τον Μπεναλουάν.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Boucher, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Jeggo, Bruno Gama, Bertoglio, Sakic, Mancini, Datkovic, Matilla, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Με “όπλο”… την άμυνα

Η σεζόν ξεκίνησε από την 3η αγωνιστική για την “Ελαφρά Ταξιαρχία”. Και μάλιστα νικηφόρα. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου πήρε ψυχολογία από το 1-0 κόντρα στην ΑΕΛ. Με την ψυχολογία της αλλά και τον κερδισμένο χρόνο διακοπή, θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη και να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΑΡΗ.

Οπως για τον Μάντζιο, έτσι και για τον Παράσχο δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα εν όψει του σημερινού αγώνα. 

Η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης:  Κότσαρης, Βέρχουλστ, Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ, Ιωαννίδης, Μπεντινέλι, Σλίβκας, Φερνάντεθ, Κραγιόπουλος, Ρώσσης, Τσαμπούρης, Πατράλης, Τσιλούλης, Μουνιέ, Ντάουντα, Βιτλής, Φατιόν.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

-5η αγωνιστική Super League

-ΑΡΗΣ-Απόλλων Σμύρνης (18:15)

ΓΗΠΕΔΟ: “Ζωσιμάδες”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου), Κωνσταντίνος Λιόντος (Ηπείρου)
4ος: Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Θανάσης Τζήλος (Λάρισας)
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

Προτεινόμενα Άρθρα