Κούμαν για Γκριεζμάν: "Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει"

από Γιώργος Γκάτος

Ο Ρόναλντ Κούμαν απάντησε σχετικά με τα σχόλια του Αντουάν Γκριεζμάν, τόνισε ότι πρέπει να αρπάξει τις ευκαιρίες που θα του δοθούν στην Μπαρτσελόνα, ενώ υποστήριξε ότι δεν έχει θέμα μαζί του.

Ο Ρόναλντ Κούμαν βρέθηκε μπροστά από τα ΜΜΕ και απάντησε στις ερωτήσεις τους.
 
Αρχικά αναφέρθηκε στον Αντουάν Γκριεζμάν και τα σχόλια του Γάλλου παίκτη των μπλαουγκράνα: “Ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει. Του μίλησα χθες το απόγευμα, αλλά όχι γι’ αυτό. Μιλήσαμε για την θέση του και την απόδοσή του. Ψάχνουμε το καλύτερο για την ομάδα και αν νομίζω ότι πρέπει να ξεκινήσει από δεξιά, είναι καλό. Μπορεί να παίξει ως 10άρι ή 9άρι, αλλά θα αποφασίσω και θα δώσει την καλύτερη απόδοσή του”.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: “Προσπαθεί για το καλύτερο, πρέπει να είναι τυχερός, αλλά πρέπει να αρπάξει τις ευκαιρίες που θα του δοθούν. Ο προπονητής κάνει κουμάντο και πρέπει να δώσει ό,τι καλύτερο έχει”.

Επιπλέον υπογράμμισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα λόγια του Γκριεζμάν: “Για μένα δεν είναι θέμα, για εσάς είναι. Δεν έχω πρόβλημα με τον Αντουάν, δεν έβαλα ποτέ κανέναν σε θέση που δεν παίζει. Δεν μπορούμε να παίξουμε με δέκα παίκτες στην θέση δέκα”.

Προτεινόμενα Άρθρα