"Τρέχει" και ο Σάσα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μέσα στο όλο αρνητικό σκηνικό που διαμορφώθηκε στον ΑΡΗ με τον κορωνοϊό, αρκετοί από τους… νέους βρήκαν τη δική τους ευκαιρία.

Η τελευταία εβδομάδα ευνόησε τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα να κερδίσουν λίγο παραπάνω χρόνο και να πλησιάσουν στον βαθμό ετοιμότητας των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών, έχοντας βέβαια την έλλειψη του αγωνιστικού ρυθμού ως ανασταλτικό παράγοντα.

Δεν ήταν όμως μόνοι κάποια από τα νέα πρόσωπα που έπρεπε να μπουν σε αυτή τη διαδικασία, αφού το ίδιο κλήθηκε να πράξει και ο… παλιός Λούκας Σάσα.

Ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε κάπως… βαρύς τη φετινή σεζόν, με μέτριες εμφανίσεις και χωρίς τα τρεξίματα ή την φρεσκάδα που τον χαρακτήριζαν την περσινή σεζόν. Σε σημείο μάλιστα που έχασε τη θέση του στο βασικό σχήμα στα τελευταία παιχνίδια.

Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι έχει… πέσει στα μάτια του Άκη Μάντζιου, ο οποίος αντιλαμβάνεται την ποιότητα και την χρησιμότητα του 29χρονου χαφ, τον οποίο περιμένει σε πολύ καλύτερη κατάσταση με την επιστροφή της ομάδας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της.

Ο Έλληνας τεχνικός ποντάρει σε αυτό βλέποντας και την προσπάθεια που καταβάλει ο Σάσα τις τελευταίες εβδομάδες για να βελτιώσει τη σωματική του κατάσταση, αντιλαμβανόμενος τις απαιτήσεις που υπάρχουν και βλέποντας τον ανταγωνισμό που υπάρχει πλέον στη θέση του.

Προτεινόμενα Άρθρα