Η "ανηφόρα" μετά τη διακοπή

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μόνο μπάλα δεν έχει καταφέρει να παίξει ο ΑΡΗΣ τον τελευταίο μήνα, με τις συνεχόμενες αναβολές λόγω κορωνοϊού αλλά και τη διακοπή των Εθνικών.

Η πρωτιά βέβαια δείχνει αλλά, όμως η ομάδα ακόμα δεν έχει μπορέσει να “πιάσει” τον αγωνιστικό ρυθμό που θέλει. Και ελπίζει ότι θα το κάνει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. 

Εάν όλα πάνε καλά και δεν προκύψουν νέες αναβολές, τότε οι “κιτρινόμαυροι” θα έχουν ένα “γεμάτο” αλλά και δύσκολο πρόγραμμα μετά τη διακοπή και μέχρι τα Χριστούγεννα. 

Από τις 22 Νοεμβρίου μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου ο ΑΡΗΣ θα δώσει μέχρι και έξι ματς σε λιγότερο από 30 μέρες, συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα με την ΑΕΛ που αναμένεται να ορίστει εκ νέου τις επόμενες μέρες. 

Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει με δεδομένο ότι τα τέσσερα από αυτά θα είναι μακριά από το “Κλεάνθης Βικελίδης” και συγκειρμένα απέναντι σε Παναιτωλικό, ΑΕΛ, Ατρόμητο και ΟΦΗ.

Ο ΑΡΗΣ θα υποδεχθεί στο “Βικελίδης” τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα θα φανεί εάν θα κάνει το ίδιο και με την ΑΕΚ έως την επόμενη διακοπή, ανεβάζοντας τον αριθμό των αγώνων μέχρι τις γιορτές στους επτά. 

Μία αγωνιστική… ανήφορα, για την οποία η ομάδα καλείται να προετοιμαστεί μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Προτεινόμενα Άρθρα