To αινιγματικό μήνυμα του Μπαλοτέλι στον πρόεδρο της Βάσκο Ντα Γκάμα

από Γιώργος Γκάτος

Ο Μάριο Μπαλοτέλι παραμένει χωρίς ομάδα εδώ και αρκετούς μήνες, από τότε που λύθηκε η συνεργασία του με την Μπρέσια, και παρά το γεγονός πως δεν βρίσκεται και στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του, δεν λείπουν οι μνηστήρες.

Μία εξ αυτών είναι και η Βάσκο Ντα Γκάμα που ονειρεύεται να φέρει κάποια μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στην πατρίδα της για να φορέσου τη φανέλα της, με τον Λέβεν Σιάνο να κερδίζει τις εκλογές για τη θέση του πρόεδρου και να ευελπιστεί πως σύντομα θα κάνει δώρο στους οπαδούς τον “Super Mario”.

Φρόντισε μάλιστα να τους κρατήσει “ζεστούς” αφού δημοσίευσε την Παρασκευή στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ένα video που του έστειλε ο Μάριο Μπαλοτέλι μετά από την επιτυχία του:

“Θέλω να δώσω συγχαρητηρία στον νέο πρόεδρο της Βάσκο, Λέβεν, και στον διευθυντή Φάμπιο Κορντέλα. Τα λέμε σύντομα”, αναφέρει στο μήνυμά του ο 30χρονος Ιταλός φορ, την ώρα που ο Λέβεν ελπίζει πως μέσω της καλής σχέσης που έχει με τον μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα, θα μπορέσει να κάνει το κόλπο γκρόσο με τον Μπαλοτέλι.

Προτεινόμενα Άρθρα