Η απραξία φέρνει και ανυπομονησία

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο φούρναρης ψήνει. Ο ηλεκτρολόγος επισκευάζει. Και ο ποδοσφαιριστής παίζει μπάλα…

Οταν δεν το κάνει, είναι φυσιολογικό να… βαριέται ή να ξενερώνει. Και ειδικά στην περίπτωση του ΑΡΗ, ο οποίος σύντομα κλείνει 35 μέρες με μόλις έναν αγώνα. 

Η κατάσταση αυτή έχει δώσει παραπάνω χρόνο για δουλειά στις προπονήσεις, αλλά στέρησε από την ομάδα παιχνίδια και αγωνιστικό ρυθμό. Δεν είναι μόνο η ανάγκη του σωματικά, αλλά και πνευματικά για τους παίκτες. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι άπαντες στην ομάδα… ξενέρωσαν στο άκουσμα της είδησης για την αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ πριν περίπου δύο εβδομάδες και ενώ μάλιστα ήταν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για προπόνηση. Οχι απλά για τις ευνοϊκές συνθήκες εκείνου του ματς, αλλά και τις επιθυμίας που είχαν οι παίκτες για να παίξουν ποδόσφαιρο. 

Η επιθυμία αυτή μεγάλωσε τις τελευταίες εβδομάδες, σε σημείο που άπαντες περιμένουν πως και πως τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Παναιτωλικό. Οχι λόγω του αντιπάλου, αλλά της ευκαιρίας που θα έχουν ξανά για να μπουν στο γήπεδο και να παίξουν ποδόσφαιρο. Με την ευχή φυσικά αυτό να συνδυαστεί με ακόμα μία νίκη.

Προτεινόμενα Άρθρα