Ποντάρει στην ποιότητα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το ματς με τον Παναιτωλικό θα σημάνει την επιστροφή του ΑΡΗ στην αγωνιστική δράση έπειτα από τρεις εβδομάδες.

Ο αντίπαλος είναι θεωρητικά βατός, όμως το ματς έχει ιδιαιτερότητες για τους “κιτρινόμαυρους” και καλούνται να τις διαχειριστούν ώστε να πάρουν τους τρεις βαθμούς στο Αγρίνιο. 

Η πρώτη είναι η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού που χαρακτηρίζει τον ΑΡΗ. Οχι απλά τις τελευταίες δύο εβδομάδες αλλά τις τελευταίες 35 μέρες και το μόλις ένα παιχνίδι που έχουν δώσει οι “κιτρινόμαυροι”, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. 

Αυτός είναι ο ένας λόγος που ο ΑΡΗΣ καλείται να προτάξει την ποιότητά του, κυρίως μεσοεπιθετικά, για να ξεπεράσει το συγκεκριμένο εμπόδιο. Ο δεύτερος είναι ο Παναιτωλικός. 

Ο Δέλλας είναι περίπου δύο εβδομάδες στο Αγρίνιο αλλά ήδη δείχνει μία διάθεση να… στρώσει την ομάδα ανασταλτικά. Άρα γίνεται κατανοητό ότι ο ΑΡΗΣ θα δυσκολευτεί να βρει χώρους σήμερα και θα έτσι θα χρειαστεί το κάτι παραπάνω από τους μεσοεπιθετικούς του για να φτάσει το γκολ. 

Στο “κάδρο” υπάρχει φυσικά και η αλλαγή προπονητή στον Παναιτωλικό. Σήμερα ο Δέλλας θα κάνει το… δεύτερο ντεμπούτο του με τους Αγρινιώτες και θα φανεί ο τρόπος με τον οποίο θα επηράσει την ομάδα η αλλαγή στον πάγκο.

Προτεινόμενα Άρθρα