Κάνει ξανά… εμφάνιση και θα έχει ενδιαφέρον…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από μεγάλο ενδιαφέρον αλλά και ένα ερωτηματικό χαρακτηρίζεται η σημερινή επιστροφή του ΑΡΗ στην αγωνιστική δράση.

Σήμερα θα είναι το πρώτο ματς της ομάδας έπειτα από τρεις εβδομάδες. Φυσιολογικά λοιπόν όλοι περιμένουν με ανυπομονησία την εικόνα που θα παρουσιάσει. 

Το ερωτηματικό έχει να κάνει με την κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται οι “κιτρινόμαυροι”, με δεδομένη την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού τις τελευταίες εβδομάδες. 

Το ενδιαφέρον έχει να κάνει με το κατά πόσο η ομάδα του Μάντζιου θα δώσει συνέχεια στις νίκες και φυσικά στην σταδιακή βελτίωση που παρουσιάζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 

Η βελτίωση στο κομμάτι των εντάσεων είναι εμφανής αλλά απαιτεί και σταθερότητα την οποία ο ΑΡΗΣ θα προσπαθήσει να “χτίσει” σήμερα. 

Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει το κατά πόσο η ομάδα θα δείξει κάτι παραπάνω στο τακτικό κομμάτι του παιχνιδιού της. 

Οι παίκτες δούλεψαν αρκετά τις τελευταίες εβδομάδες πάνω σε αυτόν τον τομέα, όπου η εξέλιξη είναι φυσιολογικό να προχωράει πιο αργά λόγω του βαθμού δυσκολίας. Σε κάθε περίπτωση όμως πρόκεται για ένα καλό τεστ, απέναντι σε μία ομάδα με τόσο αμυντικογενή προσέγγιση όπως ο Παναιτωλικός.

Προτεινόμενα Άρθρα