Το AllAboutARIS TV στις οθόνες σας!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

AlllAboutARIS πλέον και με εικόνα στους δέκτες σας! Συντονιστείτε!

Πριν από 8 χρόνια δημιουργήθηκε το AllAboutARIS.com με στόχο να καλύψει ένα τεράστιο κενό στην ενημέρωση του κόσμου του ΑΡΗ. Θεωρούμε ότι όλα αυτά τα χρόνια ο βασικός στόχος έχει επιτευχθεί και συνεχίζουμε πάντα με γνώμονα την σωστή, αληθινή, μακριά από σκοπιμότητες, ενημέρωση του κόσμου του ΑΡΗ. Με στόχο όχι τα…κλικ, αλλά το…ξεμπλοκάρισμα, την αποφυγή της μίρλας και της γκρίνιας, τον πόλεμο στην εσωστρέφεια, την ανάδειξη των πραγματικών αναγκών του συλλόγου, την στήριξη των τμημάτων του, την διεκδίκηση τίτλων.

Μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο στον Libero 107.4 φιλοξενούνταν και η ραδιοφωνική έκδοση του AllAboutARIS. Στον Libero 107.4 φυσικά θα συνεχίσετε να μας ακούτε μέσα από τις εκπομπές μας! Σας είχαμε σημειώσει ότι πήραμε μία απόφαση να μεταφέρουμε πλέον το…concept εκεί που επιτάσσει η εποχή.

AllAboutARIS TV από αυτή την Παρασκευή( και καλώς εχόντων των πραγμάτων 3 φορές την εβδομάδα) στο youtube του AllAboutARIS για να φτάνει η φωνή και…εικόνα του ΑΡΗ σε ολόκληρο τον πλανήτη. Όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του κορυφαίου διαδικτυακού portal για τον ΑΡΗ, live θα σας επικοινωνει τα…πάντα για τον ΑΡΗ.

Με την…υπογραφή του Χρύσανθου Τσαλτίδη να μεταφέρεται στους δέκτες σας, την αρχισυνταξία-παρουσίαση του Νίκου Παπαδόπουλου, τα…τρίποντα του Αντώνη Γκάτζιου και φυσικά το νέο αίμα των ρεπόρτερ, τον Κωνσταντίνο Τσίπτσιο, τον Γιώργο Γκάτο και τον Γιώργο Μπαιράμη.

AllAboutARIS TV με την συμμετοχή φυσικά και του νέου…μεταγραφικού αποκτήματος του Περικλή Τράιου που θα σχολιάζει μαζί μας την επικαιρότητα και παράλληλα θα μας ταξιδεύει σε ένδοξες στιγμές της κιτρινόμαυρης ιστορίας! Ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, σχόλια, αλλά και εικόνα γεμάτη από κιτρινόμαυρα χρώματα και επιτεύγματα στο AllAboutARIS TV!

Συντονιστείτε αυτή την Παρασκευή 27 Nοεμβρίου με πλούσιο ρεπορτάζ και για το ντέρμπι κορυφής με τον ΟΣΦΠ, τα τελευταία νέα του Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Έναρξη στις 20:00 στο κανάλι του AllAboutARIS στο youtube με την άρτια τεχνική υποστήριξη του Gabrielli media group, στου οποίου τις σύγχρονες εγκαταστάσεις θα φιλοξενείται η εκπομπή με στόχο να αποτελέσει την συντροφιά του Αρειανού φιλάθλου.

Κάντε την εγγραφή σας στο κανάλι του AllAboutARIS (https://www.youtube.com/user/AllAboutARIS ) στο youtube για να παρακολουθείτε εντελώς δωρεάν τις εκπομπές και όχι μόνο, αλλά και για να συμμετέχετε και σε κληρώσεις με πλούσια δώρα. 

Προτεινόμενα Άρθρα