Ο δρόμος για την κορυφή

από Νίκος Παπαδόπουλος

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της… μεταγραφής του στο AllAboutARIS, ο Περικλής Τράιος κάνει… ντεμπούτο.

Είμαι πολύ χαρούμενος για το ξεκίνημα της συνεργασίας μου με το AllAboutARIS.

Θεωρούσα από πάντα ότι σαν ιστοσελίδα, είναι ένας πολύ δυνατός, σοβαρός και ποιοτικός πυλώνας ενημέρωσης για την ειδησεογραφία του Συλλόγου μας.

Νιώθω λοιπόν χαρά που εντάσσομαι κι εγώ στην Ομάδα του AllAboutARIS αλλά παράλληλα και μεγάλη ευθύνη.

Γιατί το να ασκείς δημόσιο λόγο και να εκφράζεις άποψη, για ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ Σύλλογο όπως είναι ο ΑΡΗΣ, δεν είναι κάτι απλό και εύκολο, ούτε σηκώνει επιπολαιότητες και προχειρότητες.

Όταν έχεις να κάνεις με εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο, σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο και πραγματεύεσαι θέματα που αφορούν ένα τόσο μεγάλο κοινωνικό μέγεθος όπως είναι αυτό που πρεσβεύει ο ΑΡΗΣ, δεν είναι παιχνίδι, δεν είναι χαβαλές, δεν είναι «καφενείο» και είσαι υποχρεωμένος να προσέχεις ακόμη και το «και» που θα πεις ή θα γράψεις.

Όταν έχεις να κάνεις με έναν Σύλλογο όπως ο ΑΡΗΣ, με αυτή τη λαμπρή ιστορική πορεία και με μια πολυδιάστατη προσφορά, αθλητική και όχι μόνο, στην πατρίδα, στην πόλη, στην κοινωνία, στον άνθρωπο, τότε ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μην είσαι εναρμονισμένος απόλυτα, με το βασικό δόγμα της φιλοσοφίας του, που τον ακολουθά 106 χρόνια τώρα: ΜΑΧΗ και ΝΙΚΗ!

«ΑΡΗΣ, ΑΡΗΣ, ΑΡΗΣ, ΝΙΚΗΤΗΣ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣ…» είναι ο πρώτος στίχος του Ύμνου, που γράφτηκε, πριν έναν σχεδόν αιώνα και αποτυπώνεται όλη η κουλτούρα του Συλλόγου.

ΝΙΚΗ!

Η νίκη, αγωνιστική και όχι μόνο, η οποία για να έρθει, απαιτεί σκληρή δουλειά, διαρκή αγώνα και καθημερινή μάχη, σε όλα τα επίπεδα.

Αυτό λοιπόν, θα συνεχίσει να είναι και δικό μου θέλω, η δική μου προσωπική φιλοδοξία, όπως ακριβώς ήταν και είναι 22 χρόνια τώρα, όπου ασκώ δημόσιο λόγο, γραπτό ή ραδιοφωνικό: ΝΙΚΗ!!!

Δεν μπορώ να συμβιβαστώ, με την ήττα και την αποτυχία, ούτε βολεύομαι με την μετριότητα και δεν θέλω τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο, από το να πετυχαίνω με ότι ασχολούμαι, με ότι καταπιάνομαι, με ότι δημιουργώ.

Αυτό λοιπόν θέλω να συνεχίσω να κάνω και τώρα, στο AllAboutARIS.

Με σοβαρότητα, με ευσυνειδησία, με συνέπεια και μέσα από τη δουλειά και τη διαρκή μάχη, να έχουμε πάντα σαν στόχο, τη νίκη και την επιτυχία.  

Με τον Χρύσανθο γνωριζόμαστε σχεδόν εικοσιπέντε χρόνια, από τότε που ξεκινούσε νεαρός ρεπόρτερ στην «Αθλητική ΜΘ». Στη συνέχεια μετά το 1999, ξεκινούσαμε μια απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία στο Metropolis και στο Metrosport, για περισσότερα από δέκα χρόνια.

Ανταμώνουμε ξανά, σε μια πολύ ευχάριστη συγκυρία για τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ, ο οποίος στο ξεκίνημα της σεζόν και έχοντας διανύσει περίπου το 1/3 της κανονικής περιόδου, πραγματοποιεί μετά από πολλά χρόνια μια θαυμάσια πορεία πρωταθλητισμού.

Ανταμώνουμε ξανά σε μια συγκυρία, όπου ο μπασκετικός ΑΡΗΣ, συνεχίζει να ψυχορραγεί, χιλιοβασανισμένος και πληγωμένος, από όλα αυτά που βίωσε τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια

Ανταμώνουμε ξανά σε μια συγκυρία, όπου ο Ερασιτέχνης ΑΡΗΣ, προσπαθεί να ορθοποδήσει ξανά και να δημιουργήσει τις προυποθέσεις, να καταστεί ξανά ανταγωνιστικός και να επανέλθει σε ρόλους πρωταγωνιστικούς, σε όλα τα αθλήματα και σε όλα τα τμήματα.

Πάμε λοιπόν, να κάνουμε κι εμείς αυτό που ξέρουμε και μπορούμε.

Να σταθούμε στο πλευρό του Συλλόγου και να βοηθήσουμε από το δικό μας μετερίζι, προκειμένου να αναδείξουμε το μεγαλείο του και να προασπιστούμε τα συμφέροντα και τα δίκαια του.

Τόσο μέσα από τα κείμενα μας και την αρθρογραφία μας, αλλά πλέον και με ένα ακόμη πολύ δυνατό όπλο στην επικοινωνιακή μας φαρέτρα.

Την διαδικτυακή τηλεόραση!

Το ALL ABOUT ARIS TV, είναι ΠΑΝΕΤΟΙΜΟ και ξεκινάει.

Από την Παρασκευή, στις 20:00 ξεκινάει το ταξίδι του και θα τα λέμε τρεις φορές την εβδομάδα και μέσω εικόνας.

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ λοιπόν.

Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας.

Στόχος μας είναι να πετύχουμε και θα πετύχουμε.

Στόχος μας είναι να δούμε τον ΑΡΗ στη κορυφή και να έχουμε βάλει κι εμείς, το δικό μας λιθαράκι σ αυτό.

Δεν είναι εύκολο, θέλει μάχη, θέλει αγώνα, θέλει πολλή δουλεία από όλους μας.
Πάμε γερά λοιπόν για να το πετύχουμε.

Γιατί όπως έχω γράψει σε άρθρο μου πριν από πολλά χρόνια :

«Ο δρόμος για την κορυφή δεν είναι εύκολος.
Έχει πολλές δυσκολίες, έχει πολλά εμπόδια και κρύβει πολλές παγίδες…
Όμως, όταν φτάσεις εκεί, η θέα είναι υπέροχη…»

Προτεινόμενα Άρθρα