"Δίψα" για την μοναξιά της κορυφής!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Άπαντες διαθέσιμοι, άπαντες με μεγάλο κίνητρο για τους τρεις βαθμούς

Σάββατο βράδυ… ντέρμπι κορυφής! ΑΡΗΣ και Ολυμπιακός ρίχνονται στη “μάχη” για την μοναξιά της 1ης θέσης (19:30) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League. 

Οι “κιτρινόμαυροι” βλέπουν το αποψινό ματς ως μία μεγάλη ευκαιρία για μία νίκη που θα είναι ευεργετική από πολλές απόψεις για τον οργανισμό που λέγεται “ΑΡΗΣ”, γνωρίζοντας βέβαια παράλληλα ότι το έργο τους δεν θα είναι εύκολο απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας.  

ΑΡΗΣ: Πληρότητα και… φόρα

Το “διπλό” στο Αγρίνιο ήταν χρήσιμο από πολλές απόψεις, αφού βοήθησε σε μία ομαλή επιστροφή της ομάδας και παράλληλα έδωσε ψυχολογία εν όψει Ολυμπιακού, διαμορφώνοντας ένα ντέρμπι κορυφής. 

Η απουσία προβλημάτων δημιούργησε έναν αναμενόμενο ευχάριστο “πονοκέφαλο” στον Μάντζιο, καταστρώνοτας ωστόσο τα πλάνα του όντας αρκετά κατασταλαγμένος με όσα θέλει απόψε από την ομάδα.

Οι επιλογές της αποστολής δεν έκρυβαν εκπλήξεις, πλην της παρουσίας του Χουλιάν Κουέστα αντί του Ζακαρί Μπουσέ.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Σιαμπάνης, Cuesta, Mateo Garcia, Benalouane, Ganea, Cristian Lopez, Jeggo, Bruno Gama, Bertoglio, Sakic, Mancini, Matilla, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Απουσίες και ερωτηματικά

Η ομάδα του Μάρτις δεν διαγεί την καλύτερη περίοδό της, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι των απουσιών.

Ραντζέλοβιτς και Χασάν είναι εκτός λόγω κορωνοϊού, ο Βαλμπουενά είναι τραυματίας ενώ ο Ελ Αραμπί έχει μόλις λιγα 24ωρα που γύρισε στην Ελλάδα από την καραντίνα στο Μαρόκο και είναι ερωτηματικό κατά πόσο είναι σε θέση να ξεκινήσει βασικός στο αποψινό παιχνίδι. 

Παράλληλα ο Πορτογάλος τεχνικός υπολογίζει ξανά στον Χολέμπας. 

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Πέπε, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Λοβέρα, Μασούρας, Σουντανί, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Φορτούνης, Κάιπερς, Ελ Αραμπί”.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

-10η αγωνιστική Super League

-ΑΡΗΣ-Ολυμπιακός (19:30)

ΓΗΠΕΔΟ: “Κλεάνθης Βικελίδης”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιβάν Μπέμπεκ (Κροατία)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκόραν Πατάκι (Κροατία), Μπόγιαν Ζομπένιτσα (Κροατία)
4ος: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Ντάριο Μπελ (Κροατία)
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Πολυχρόνης Κωστάρας (Αιτ/νίας)

 

Προτεινόμενα Άρθρα