Τερματοφύλακες: Η καθιέρωση του Σιαμπάνη και η διαχείρηση Κουέστα-Μπουσέ

από AllAboutARIS

Ο Μάριος Σιαμπάνης με τις εμφανίσεις του δείχνει να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άκη Μάντζιου

Ο Έλληνας γκολκίπερ πήρε την ευκαιρία του στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, περνώντας με επιτυχία το “τεστ”… καθιέρωσης. Έκτοτε η απόδοσή του είναι μονίμως ανοδική και δείχνει να έχει εξοικειωθεί με την συνθήκη υπεράσπισης του τέρματος για τον ΑΡΗ. Μάλιστα οι συμμετοχές που πήρε και με την Εθνική Ελπίδων ήταν μια ακόμα αφορμή απόκτησης ψυχολογίας και αισιοδοξίας.

Παράλληλα, ο αυξημένος υγιής ανταγωνισμός είναι ένα χαρακτηριστικό και παράσημο για το φετινό ρόστερ. Ισάξιοι παίκτες σε κάθε θέση που διεκδικούν μέσα από τη δουλειά τους θέση στην ενδεκάδα. Ταυτόχρονα, τρέχει και η διαχείριση των παικτών που είτε έχασαν το προνόμιο της συμμετοχής στο βασικό σχήμα (και επιχειρούν να το επανακτήσουν) είτε προσπαθούν να το κερδίσουν.

Τέτοια συνθήκη παρουσιάζεται και για τους έτερους τερματοφύλακες του ΑΡΗ, Ζακαρί Μπουσέ και Χουλιάν Κουέστα. Αμφότεροι, έχουν δείξει ότι μπορούν να σταθούν και πλέον κυνηγούν τις πιθανότητές τους μέσα από τη προπόνηση. Η διαχείριση των δύο αποτελεί στοίχημα και για το τεχνικό σταφ που, για την ώρα, δίνει ευκαιρίες… εναλλάξ για πλαισίωση του Σιαμπάνη στην αποστολή της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα