Τον… κοιμίζει, τον κερδίζει και πανηγυρίζει!

από Γιώργος Γκάτος

Οι κιτρινόμαυροι πέρασαν τη περασμένη αγωνιστική και από το Άγρίνιο και επέκτειναν το νικηφόρο τους σερί στα τέσσερα παιχνίδια, όλα με το πολύτιμο 1-0!

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είναι σε εξαιρετική κατάσταση και εκτός του ότι δεν δέχεται γκολ, δεν επιτρέπει στους αντιπάλους της να κάνουν πολλές ευκαιρίες στην εστία.

Κάπως έτσι θέλει να πάει και το ματς κόντρα στους “ερυθρόλευκους”. Ο Άρης θέλει να τους κουράσει, να τους “κοιμίσει” και να τους κερδίσει! Ως μεγάλο αουτσάιντερ τον θέλουν οι μπουκ με τον άσο να παίζεται κοντά στο 6,00! Σαφώς και με τη φετινή πορεία αυτό δεν προκύπτει από κάπου και υπάρχει υπεραξία.

Ήρθε η ώρα ο Άρης να αποδείξει σε όλους ότι δεν… αστειεύεται τη φετινή σεζόν. Θέλει τη νίκη για να μείνει πρώτος στην κορυφή αλλά και να τελειώσει το παραμύθι με τον Ολυμπιακό και την αρνητική προϊστορία των τελευταίων ετών.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, έρχεται στη Θεσσαλονίκη με κάποιες απουσίες και προέρχεται από τον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι. Είναι ξεκάθαρο ότι ο αντίπαλος είναι και ταλαιπωρημένος από το ματς με τους Άγγλους, αφού δέχτηκε ασφυκτική πίεση και δεν κατόρθωσε να βγει από το “καβούκι”, κυνηγώντας μονίμως.

Με βάση την πιο πάνω ανάγνωση, την κόπωση του Ολυμπιακού που δεν έχει πολλές λύσεις, αλλά και του επερχόμενου ματς του με τη Μαρσέιγ, βλέπουμε ένα ματς κλειστό το οποίο ο Άρης μπορεί να πάρει στα… σημεία. Αποτυπώσαμε τη σκέψη μας και στο Bet Builder με το εξής αποτέλεσμα: Ημίχρονο/Τελικό – Χ/1, Ακριβές Σκορ – 1-0 σε απόδοση 23,00!

21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Προτεινόμενα Άρθρα