"Νίκη για να βρεθούμε πάλι στην κορυφή!" (vid)

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Όλα όσα ανέφερε ο Λούκας Σάσα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης κόντρα στην Λάρισα

Απολύτως ξεκάθαρος ήταν στις δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στη NOVA ο Λούκας Σάσα, εν όψει της σημερινής (2/12, 17;15′, NS1HD) εξ αναβολής αναμέτρησης με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1, ότι ο Άρης έχει μετρήσει τα λάθη που έκανε κόντρα στον Ολυμπιακό το περασμένο Σάββατο (28/11), ώστε να μην τα επαναλάβει, και στοχεύει στη νίκη απέναντι στους “βυσσινί”. Μια νίκη, που θα τον φέρει και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας.
Κατ’ αρχάς, απαντώντας στην ερώτηση, αν έχει αφήσει ο Άρης πίσω του το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και την πρώτη ήτα στο πρωτάθλημα, τόνισε:  “Έχουμε αφήσει πίσω αυτό το παιχνίδι. Σε κανέναν μας δεν αρέσει να χάνουμε. Ήμασταν υποχρεωμένοι, όμως, να αφήσουμε πίσω μας αυτό το ματς, όπως κάθε ματς ανεξαρτήτως αποτελέσματος, και το κάναμε. Σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με τη Λάρισα και συγκεντρωνόμαστε σε αυτό”.

Σχετικά με το αν αναλύθηκαν τα δεδομένα του προηγούμενου παιχνιδιού και τα λάθη που έκαναν οι “κίτρινοι”, ώστε να μην τα επαναλάβουν στο μέλλον, αρχής γενομένης από τη σημερινή αναμέτρηση, είπε ο Βραζιλιάνος παίκτης του Άρη: “Πράγματι, αναλύσαμε με τον προπονητή το παιχνίδι και τα λάθη που έγιναν. Έτσι κι αλλιώς, ακόμη και μετά από τα παιχνίδια που νικάμε  το ίδιο κάνουμε. Ελπίζω ότι με τη Λάρισα δεν θα κάνουμε τα ίδια λάθη που κάναμε με τον Ολυμπιακό”.

 
Όσο για το ποιο ήταν το σημαντικότερο λάθος που έκαναν οι “κίτρινοι” απέναντι στον Ολυμπιακό διευκρίνισε: “Πέτυχαν οι αντίπαλοι δύο γκολ από δικές μας αμυντικές αστοχίες. Το πρώτο γκολ από στατική φάση και το δεύτερο στην αντεπίθεση. Τα γκολ που δεχτήκαμε ήταν τα μεγαλύτερά μας λάθη στο παιχνίδι εκείνο. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός είναι δυνατός στις στατικές φάσεις και παρόλα αυτά δεν λειτουργήσαμε σωστά. Όπως και στο δεύτερο, που ήταν σε φάση αντεπίθεσης. Ανεπίτρεπτα ήταν αυτά τα λάθη από την πλευρά μας”.

Για το πώς περιμένει την ΑΕΛ στο σημερινό παιχνίδι, τόνισε ο Σάσα: “Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Χρειάζονται βαθμούς οι αντίπαλοι και θα κάνουν τα πάντα για να τους πάρουν. Επομένως, θα είναι ένα δυνατό ματς γιατί κι εμείς θέλουμε τους βαθμούς της νίκης”.

Και στην ερώτηση αν είναι για τους παίκτες του Άρη έξτρα κίνητρο να νικήσουν την ΑΕΛ και να βρεθούν και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας ήταν σαφής: “Ναι, είναι κίνητρο για εμάς αυτό! Θέλουμε τη νίκη για να πάμε πάλι στην κορυφή. Μπορεί να μην είναι το πρώτο που σκεφτόμαστε, γιατί έτσι κι αλλιώς θέλουμε τη νίκη σε κάθε ματς, όμως, είναι έξτρα κίνητρο”.

Προτεινόμενα Άρθρα