Κάτσε: "Είμαι χαρούμενος για σήμερα, δείξαμε χαρακτήρα"

από Γιώργος Γκάτος

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ του ΑΡΗ, έμεινε ικανοποιημένος από το πώς κύλησε το παιχνίδι.

“Η αλήθεια είναι ότι μείναμε πίσω στο σκορ. Χωρίς ο Ατρόμητος να απειλήσει, σε μια φάση δεχθήκαμε κόκκινη κάρτα και δόθηκε πέναλτι. Ήρθε και το 2-0 στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Δείξαμε χαρακτήρα μέχρι το τέλος. Είμαι χαρούμενος γι’αυτό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Ξέρετε και εσείς πόσο δύσκολο ήταν με 10 παίκτες και 2-0 πίσω στο σκορ.”

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι κατά την γνώμη του:

“Κρίθηκε στην λεπτομέρεια. Πιστεύω ότι αν δε κάναμε το πέναλτι και αν δεν μέναμε με 10 παίκτες πιστεύω ότι θα κερδίζαμε. Ο Ατρόμητος δεν μας απείλησε. Δεν έκανε κάποια φάση. Ήρθε το πέναλτι, μείναμε με 10 παίκτες.”

Για το τι σκέφτηκε μόλις έγινε το 2-0:

“Ο Ατρόμητος έχει καλή ομάδα αλλά και εμείς έχουμε δείξει ότι έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχουμε πάρα πολλούς παίκτες και δείξαμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Και οι 10 που ήμασταν μέσα, δώσαμε το 100% και βάλαμε δύο γκολ.”

Για το αν βοηθάει αυτή η εμφάνιση ενόψει του ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ:

“Φυσικά και βοηθάει. Το καλό είναι ότι δεν χάσαμε γιατί ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο για εμάς, που μείναμε με 10 παίκτες και με 2-0 πίσω στο σκορ. Καταφέραμε να βάλουμε δύο γκολ. Δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και ότι έχουμε χαρακτήρα.”

Θυμηθείτε εδώ το γκολ του Έργκους Κάτσε:

Προτεινόμενα Άρθρα