Μουνίθ: "Χαλαρώσαμε, πιστέψαμε ότι θα είναι κουρασμένοι από το παιχνίδι της Τετάρτης"

από Γιώργος Γκάτος

Ο Χουάν Μουνίθ τόνισε πως η ομάδα του είναι υπεύθυνη για όλα σήμερα

“Είμαστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι για το τι συνέβη μετά από το 60ο λεπτό. Είμαστε εμείς και κανένας άλλος. Είναι συνδυασμός γεγονότων. Λίγο η ομάδα χαλάρωσε, λίγο τους δώσαμε περισσότερη εμπιστοσύνη απ’ ότι έπρεπε και ήρθε αυτό το τελικό 2-2. Νομίζω ότι επειδή έπαιξαν το παιχνίδι της Τετάρτης, θεωρήσαμε ότι θα είναι και κουρασμένοι. Σίγουρα δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι. Είμαστε πάρα πολύ απογοητευμένοι με αυτό που συνέβη. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι ούτε με τον σημερινό βαθμό αλλά ούτε και με τους βαθμούς που έχουμε μαζέψει. Θα πρέπει να συνεχίσουμε πιο δυνατά” τόνισε αρχικά.

Για το γκολ που σκόραρε και πόσο του έλειπε:

“Περισσότερο σήμερα πρέπει να εστιάσουμε στην ομάδα και όχι σε εμένα προσωπικά. Στο γεγονός ότι δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς και το πώς δεν τους πήραμε. Εκεί θα έπρεπε να εστιάσουμε σήμερα.”

Για το αν το σημερινό “μάθημα” θα επηρεάσει την ομάδα του Ατρομήτου:

“Το πιο σημαντικό που θα κοιτάξουμε εμείς είναι να κερδίζουμε στο σπίτι μας τους βαθμούς που πρέπει. Όχι απλά να παίρνουμε έναν βαθμό. Εκείνο που θα ήθελα να εστιάσω είναι ότι δεν γίνεται να χάνουμε ένα τέτοιο παιχνίδι, που κερδίζουμε 2-0, που είναι με 10 παίκτες και που έρχονται και κουρασμένοι από την Τετάρτη.”

Προτεινόμενα Άρθρα