Κάμπορα στο AllAboutARIS TV: "Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στον κόσμο της ομάδας" (vid)

από AllAboutARIS

Τα συναισθήματα του Χαβιέρ Κάμπορα για τον ΑΡΗ παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο.

Ο Αργεντινός μιλώντας στο AllAboutARIS TV από την πατρίδα του ξεχώρισε τις καλύτερες στιγμές στην ομάδα, δήλωσε ότι δε θα πρόδιδε ποτέ την οικογένειά του ενώ έκανε πρόβλεψη και για το επερχόμενο ντέρμπι.

“Καλησπέρα σε όλους είμαι πολύ καλά. Μιλάω λίγα ελληνικά αλλά μιλάτε πολύ γρήγορα και δεν καταλαβαίνω τίποτα (γέλια).”

Απευθείας ο Κάμπορα έκανε την πρόβλεψή του για το επερχόμενο ντέρμπι:

“Ο Ματέο Γκαρσία θα πετύχει το πρώτο γκολ στο παιχνίδι της Κυριακής και το δεύτερο θα το βάλει ο Μάνος, έχουμε παίξει και μαζί ποδόσφαιρο.”

Η γνώμη του για τον Δημήτρη Μάνο: “Είναι πολύ καλός παίκτης, μου αρέσουν τα ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά. Μπορεί ο ΑΡΗΣ να βασιστεί σε αυτόν.”

Για το αν υπήρχε πρόταση από άλλη ελληνική ομάδα φεύγοντας από τον ΑΡΗ: “Ναι υπήρχε. Μου έγινε πρόταση από τον ΠΑΟΚ αλλά δεν μπορούσα να παίξω εκεί, δεν θα πρόδιδα την οικογένειά μου τον ΑΡΗ. Η καρδιά μου ανήκει μόνο σε αυτή την ομάδα.”

Στη συνέχεια ο Χαβιέρ εκδήλωσε την αγάπη του για το ΑΡΗ τραγουδώντας ένα σύνθημα της κερκίδας.

Για τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα: “Θα είμαι πάντα ευγνώμων από τον κόσμο στη Θεσσαλονίκη. Μοιάζουμε ως λαοί. Η γυναίκα μου ήθελε να ζήσουμε στην Ελλάδα. Είναι το ομορφότερο μέρος του κόσμου. Θα έρθω σίγουρα για διακοπές.”

Για το αν σχεδιάζει να έρθει σε κάποιο παιχνίδι: “Θέλω να κάνω δώρο στην οικογένειά μου ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Μόλις τελειώσει η ιδιαίτερη συνθήκη με τον κορονοϊό θα οργανώσουμε την εκδρομή και θα έρθω στο γήπεδο.”

Η εικόνα μεταφέρθηκε στα γκολ που πέτυχε απέναντι στον ΠΑΟΚ με τον Χαβιέ να σχολιάζει…

“Ωραίες στιγμές. Ήταν από τα πιο όμορφα γκολ που πέτυχα. Συγγνώμη για το πέναλτι που έχασα (γέλια).

Για τα συναισθήματα για τον χαμένο τελικό του 2010: “Δεν μπορώ να δω το παιχνίδι ξανά. Ήταν μία αναμέτρηση με μπόλικη τρέλα αλλά με στεναχωρεί εκείνη η μέρα. Μακάρι ο ΑΡΗΣ να πάρει ένα κύπελλο σύντομα, έχουμε καλή ομάδα αλλά είναι και οι διαιτητές που θα μας κάνουν τη ζωή δύσκολη…”

Για το VAR: “Νομίζω ότι βοηθάει” και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το ακυρωθέν γκολ του Ματέο στη Λάρισα λέγοντας: “Δεν θέλουν να νικήσουμε…”

Για τον Ντιέγκο Μαραντόνα και πως το βιώνουν οι Αργεντινοί: “Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Ήμαστε όλοι συντετριμμένοι, ήταν σκληρό όταν μάθαμε ότι έφυγε από τη ζωή. Ήταν είδωλο για όλους μας.”

Και έκλεισε λέγοντας: “Ευχαριστώ όλη την οικογένεια του ΑΡΗ. Πολλούς χαιρετισμούς. Αυτή η ομάδα με έχει σημαδέψει, μέχρι και τον σκύλο μου έχω ονομάσει ΑΡΗ.”

Δείτε τη συνέντευξη του Χαβιέρ Κάμπορα μετά το 5:21 του part 2 στο παρακάτω βίντεο, όπως και τη συνέχεια στο part 3

Προτεινόμενα Άρθρα