Μάχη κορυφής και γοήτρου!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μεγάλο το κίνητρο στις τάξεις των "κιτρινόμαυρων", για τη δεύτερη νίκη σε φετινό ντέρμπι

Δύο στροφές πριν το φινάλε του 1ου γύρου της Super League, έρχεται και η ώρα για την πρώτη μάχη των δύο “αιωνίων” της Θεσσαλονίκης. 

ΑΡΗΣ και ΠΑΟΚ κοντράρονται σήμερα στις 19:30 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS1) για την 12η αγωνιστική, σε ένα ντέρμπι κορυφής και γοήτρου μεταξύ των δύο αντιπάλων, οι οποίοι βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις και τους χωρίζει μόλις ένας βάθμος. 

ΑΡΗΣ: Σημαντική απουσία, σημαντική επιστροφή

Από την προηγούμενη εβδομάδα ο Άκης Μάντζιος ήξερε ότι δεν υπολογίζει στον Ρόουζ λόγω της κόκκινης που δέχθηκε στο Περιστέρι.

Η εξέλιξη αυτή δημιούργησε ακόαμ μεγαλύτερη ανάγκη για την επιστροφή του Εμάνουελ Σάκιτς, στον οποίο ήταν στραμμένα όλα τα βλέμματα κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών.

Ο Αυστριακός το πάλεψε και τελικά κατάφερε να συμπεριληφθεί στην αποστολή, ενώ το πιο πιθανό είναι να βρεθεί και στην αρχική ενδεκάδα.

Παράλληλα νέο πρόσωπο για τον προπνητή του ΑΡΗ είναι και ο Τζέιμς Τζέγκο, ο οποίος επανέρχεται έπειτα από απουσία δύο αγωνιστικών.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Boucher, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Bertoglio, Benalouane, Mancini, Matilla, Sakic, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Jeggo, Datkovic, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

ΠΑΟΚ: Ξεκούραστος και… focus στο πρωτάθλημα

Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη έχει ως αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να επικεντρώνεται πλέον στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις του, ερχόμενος στο “Βικελίδης” αρκετά “φρέσκος”.

Ο Πάμπλο Γκαρσία ξεκούρασε τους περισσότερους βασικούς κόντρα στη Γρανάδα, έχοντας παράλληλα να διαχειριστεί τις απουσίες των Ελ Καντουρί (τιμωρημένος) και Ροντρίγκο (τραυματίας). Στον αντίποδα, επέστρεψε ο Βιερίνια.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Ουαγκέ , Ίνγκασον , Βαρέλα , Κρέσπο , Μιχαηλίδης , Γιαννούλης , Περέιρα , Εσίτι , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Ντόουγκλας , Βιεϊρίνια , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλης , Σφιντέρσκι , Τσόλακ , Κούτσιας.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

-12η αγωνιστική Super League

-ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ (19:30)

ΓΗΠΕΔΟ: “Κλεάνθης Βικελίδης”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπας Νάιχαους (Ολλανδία)
ΒΟΗΘΟΙ: Ρίτσανρντ Μπρόντικ (Ολλανδία), Ρότζερ Χόνινγκ (Ολλανδία)
4ος: Σπυρίδων Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Κλέι Ρούπερτι (Ολλανδία)
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Θεόφιλος Μωϋσιάδης (Ηπείρου)

Προτεινόμενα Άρθρα