Η Έβερτον ζητά εξηγήσεις για την αναβολή του αγώνα με τη Σίτι (vid)

από Αντώνης Γκάτζιος

Η διοίκηση της Εβερτον, ενημέρωσε ότι θα επιδιώξει να μάθει ακριβώς τους λόγους που αναβλήθηκε ο αγώνας με τη Μάντσεστερ Σίτι, που ήταν προγραμματισμένος για το βράδυ της Δευτέρας (28/12).

Το βράδυ της Δευτέρας (28/12, 22:00) είχε προγραμματιστεί το παιχνίδι στο “Γκούντισον Παρκ” ανάμεσα σε Έβερτον και Μάντσεστερ Σίτι για την 16η αγωνιστική της Premier League. Η αναμέτρηση ωστόσο οδηγήθηκε σε αναβολή, καθώς παίκτες των “πολιτών” βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Όπως ανακοίνωσε η Σίτι, μετά τα τελευταία τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της, προέκυψαν επιπλέον θετικά δείγματα μετά τα τέσσερα που είχαν αναφερθεί τα Χριστούγεννα (μεταξύ των οποίων αυτά των Γουόκερ και Ζεζούς)

Η διοίκηση της Εβερτον, ενημέρωσε ότι θα επιδιώξει την πλήρη αποκάλυψη των στοιχείων που έδωσε η Μάντσεστερ Σίτι, προκειμένου να γίνουν κατανοητοί οι λόγοι για την αναβολή της αναμέτρησης. Μάλιστα, εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της, επισημαίνοντας ότι ζητά σαφήνεια σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν στην αναβολή.

Η στάση της Εβερτον έχει να κάνει με το ότι σύμφωνα με τον σχετικό κανονισμό, ένας αγώνας μπορεί να αναβληθεί, μόνο εάν μια ομάδα έχει διαθέσιμους, λιγότερους από 14 παίκτες.

“Με βάση τις ιατρικές συμβουλές, η Premier League, σε συνεννόηση με τα δύο κλαμπ, αποφάσισε να αναβάλει τον αγώνα” σημείωσε η ομάδα του Μάντσεστερ, η οποία πρόσθεσε πως το γήπεδο στο οποίο προπονείται η πρώτη ομάδα θα μείνει κλειστό για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα.

Πηγή: sport24.gr

Προτεινόμενα Άρθρα