Φορ: Ο χρόνος και τα χαρακτηριστικά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την ώρα που ο ΑΡΗΣ φαίνεται έτοιμος να ολοκληρώσει την κίνησή του για το αριστερό άκρο της άμυνας με τον Νίκου Ιωάννου, προς το παρόν δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο και με την επίθεση.

Τα δεδομένα φυσικά σε μία μεταγραφική περίοδο μπορούν να ανατραπούν ακόμα μέσα και σε λίγες ώρες. Για την ώρα όμως φαίνεται ότι οι “κιτρινόμαυροι” ψάχνουν από κάθε πλευρά την κίνηση που θα κάνουν για τον φορ που θέλουν να αποκτήσουν. 

Οι δύο επιλογές στην κορυφή της σχετικής λίστας παραμένουν αμετακίνητες, ενώ παράλληλα εξετάζονται και νέες περιπτώσεις παικτών που φτάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ.

Πέραν της βιασύνης που οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να αποφύγουν, υπάρχουν και τα στοιχεία του φορ που θα επιλέξουν. Στην Αλκμήνης αναζητούν κάτι διαφορετικό από τις υπάρχουσες επιλογές των Λόπεθ και Μάνου. Δηλαδή ένα φορ που δεν είναι τόσο περιφερειακό και κινείται περισσότερο μέσα στην περιοχή. Οπως επίσης υπάρχει προτίμηση σε παίκτες που έχουν έναν στοιχειώδη αγωνιστικό ρυθμό και όχι αποχή από αγώνες ή προπονήσεις ομάδων τους προηγούμενους μήνες. 

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που υποχώρησε η περίπτωση του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο -μοιάζει αρκετά στον Λόπεθ- χωρίς όμως να βγαίνει τελείως από το “κάδρο”.

Βέβαια στον ΑΡΗ δεν θέλουν να φτάσουν τέλη Γενάρη για την τελική τους επιλογή, αλλά για την ώρα θα παίξουν λίγο παραπάνω με τον χρόνο. Εκτός αν αλλάξει κάτι μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Προτεινόμενα Άρθρα