Premier League: Αναβλήθηκε το Τότεναμ – Φούλαμ

από Γιώργος Γκάτος

Νωρίτερα ο Ζοσέ Μουρίνιο ειρωνεύθηκε την Premier League, που καθυστέρησε να πάρει απόφαση για τη διεξαγωγή ή όχι του ματς.

Τότεναμ θα υποδεχόταν την Φούλαμ την Τετάρτη (30/12, 20:00) για την 16η αγωνιστική της Premier League. Ωστόσο, λίγες ώρες πριν από τη διεξαγωγή του παιχνιδιού, η διοργανώτρια Αρχή ενημέρωσε τις δύο ομάδες ότι το ματς δεν θα πραγματοποιηθεί

Το ματς ήταν στον αέρα από την Τρίτη (29/12, καθώς σύμφωνα με το Athletic οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετά κρούσματα κορονοϊού.

Πάντως, η Premier League καθυστέρησε να πάρει απόφαση με αποτέλεσμα οι παίκτες της Τότεναμ να μεταβούν στο γήπεδο. Αυτό το γεγονός έκανε έξαλλο τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος ειρωνεύθηκε την διοργανώτρια Αρχή με ανάρτησή του στο Instagram. Συγκεκριμένα ανέβασε ένα video, όπου κάθεται στον καναπέ μαζί με το προπονητικό του τιμ.

“Παιχνίδι στις 20:00 (ώρα Ελλάδας). Δεν ξέρουμε ακόμη αν θα παίξουμε. Το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο” έγραψε στην περιγραφή δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αγανάκτησή του για τα γεγονότα.

Προτεινόμενα Άρθρα