Μπαρτσελόνα: Πενταετής συμφωνία με τον Έρικ Γκαρθία

από Γιώργος Γκάτος

Eνα από τα σίριαλ της θερινής μεταγραφικής περιόδου ήταν ο Έρικ Γκαρθία.

Η Μπαρτσελόνα είχε καταθέσει πρόταση στην Μάντσεστερ Σίτι για τον 19χρονο αμυντικό, όμως αυτή δεν είχε γίνει αποδεκτή. Ωστόσο, οι Καταλανοί δεν σταμάτησαν το κυνήγι.
 
Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Μπαρτσελόνα έφτασε σε συμφωνία για πενταετές συμβόλαιο με τον Γκαρθία. Έτσι, θα μπορεί να ενταχθεί στην ομάδα των Καταλανών από το καλοκαίρι του 2021, όταν και λήγει το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Σίτι. Οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν όταν υπάρξει νέος πρόεδρος στην ισπανική ομάδα.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζει ο Ρομάνο, η Μπαρτσελόνα ενδέχεται να κυνηγήσει ένα deal και τον Ιανουάριο, όμως θα πρέπει να διαπραγματευτεί με την Μάντσεστερ Σίτι. Το καλοκαίρι οι Πολίτες είχαν αρνηθεί πρόταση δέκα εκατομμυρίων ευρώ.

Η Μάντσεστερ Σίτι ήθελε να τον κρατήσει στο δυναμικό της και γι’ αυτό το λόγο έκανε αρκετές προσπάθειες για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Όμως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Γκαρθία επέμενε για τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Γκαρθία μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στους Καταλανούς πριν μετακινηθεί το καλοκαίρι του 2017 στα τμήματα υποδομής της Σίτι. Τη φετινή περίοδο έχει αγωνιστεί σε μόλις επτά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X