Round 2, fight!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ποδαρικό στη Λαμία κάνει σήμερα ο ΑΡΗΣ για το 2021.

Η πρεμιέρα του 2ου γύρου βρίσκει τους “κιτρινόμαυρους” στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, όπου στις 19:30 αντιμετωπίζουν την ομώνυμη ομάδα για την 14η αγωνιστική της Super League. 

Με… προίκα την εντυπωσιακή πορεία του πρώτου μισού της σεζόν, η ομάδα του Άκη Μάντζιου φιλοδοξεί σε ανάλογη παρουσία μέχρι το φινάλε της regular season, παράλληλα με ένα νικηφόρο ξεκίνημα σε έναν “γεμάτο” και απαιτητικό Ιανουάριο. 

Η Λαμία ρίχνεται στον 2ο γύρο με νέο προπονητή τον Μιχάλη Γρηγορίου και με σκοπό να τα παίξει πλέον όλα για όλα ώστε να “ξεκολλήσει” από την τελευταία θέση και να παραμείνει στην κατηγορία, 

ΑΡΗΣ: Το μομέντουμ και οι δύο απουσίες

Το στοίχημα για τους “κιτιρνπόμαυρους” είναι να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν με την διακοπή του πρωταθλήματος, ώστε να διατηρηθούν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. 

Τα ευχάριστα νέα για τον Άκη Μάντζιο ήρθαν από τον Τζέιμς Τζέγκο, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και ακολούθησε την αποστολλη στη Λαμία. Αντιθέτως, εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Σάκιτς και ο ανέτοιμος Κάτσε.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Boucher, Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Bertoglio, Benalouane, Rose, Mancini, Matilla, Lucas Sasha, Xande Silva, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Μαρτίνης.

ΛΑΜΙΑ: Νέο ξεκίνημα… όλα για όλα

Η πρεμιέρα του 2ου γύρου σημαίνει για τους Φθιωτούς ότι μπαίνουν σε μία σειρά “τελικών” παραμονής, όντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας αλλά και με δύο ματς λιγότερα. 

Αντίπαλος των γηπεδούχων δεν είναι μόνο ο ΑΡΗΣ αλλά και οι απουσίες. Θεοδωρόπουλος, Σαραμαντάς, Βύντρα, Μπαχανάκ, Ασίγκμπα, Μπουλουλής, Βασιλόγιαννης, Χατζηστραβός, Τσούκαλος είναι μεταξύ άλλων οι απόντες στο σημερινό ματς.

Oι μεταγραφές βέβαια ισορροπούν κάπως τις απουσίες, αφού στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι νεοαποκτηθέντες Μπριάναρσον, Βλάχος, Τζανδάρης και Ταϊρόν

Η αποστολή της Λαμίας: Επασί, Κατσικάς, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Ζιούλης, Σκόνδρας, Βλάχος, Τζανδάρης, Γκούγκα, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Μπιάρνασον, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Ντέλετιτς, Κωστίκας 

Η “ταυτότητα” του αγώνα

-14η αγωνιστική Super League

-Λαμία-ΑΡΗΣ (19:30)

ΓΗΠΕΔΟ: “Αθανάσιος Διάκος”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μανώλης Σκουλάς (Θεσσαλίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Αντώνης Μεϊντάνας (Αχαΐας), Αντώνης Αναστασάκης (Χανίων) 
4ος: Γιώργος Βρέσκας (Πιερίας)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας)

Προτεινόμενα Άρθρα