Ο Αντέμ, η Τουρκία και οι προθέσεις του ΑΡΗ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Ιανουάριος έχει πάντα αφίξεις αλλά και αποχωρήσεις. Έτσι είναι και για τον ΑΡΗ.

Ο Νίκος Ιωάννου ήρθε… Ο Τόνι Ντάτκοβιτς αποχώρησε δανεικός. Και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλοι, αλλά σε διαφορετικό πλαίσιο. 

Μέχρι τα τέλη του μήνα δεν αποκλείεται να δοθούν δανεικοί και κάποιοι από τους “μικρούς” της ομάδας, ώστε να πάνε κάπου όπου θα έχουν τα λεπτά συμμετοχής που δεν μπορούν να βρουν στον ΑΡΗ.

Ο Αλί Αντέμ είναι μία τέτοια περίπτωση. Κίνηση που χαρακτηρίστηκε ως πρότζεκτ το περασμένο καλοκαίρι. Και απ΄ότι φαίνεται, παραμένει το ίδιο. 

Ο Σκοπιανός μέσος δουλεύει ναι μεν πολύ όλους αυτούς τους μήνες αλλά δύσκολα θα βρει χρόνο φέτος στην ομάδα. Για αυτό και δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον από δύο ομάδες της Β’ κατηγορίας στην Τουρκία, προοπτική που αρέσει τόσο στον παίκτη όσο και στον μάνατζερ του για το επόμενο εξάμηνο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο σύλλογι ζήτησαν να μπει και οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι το οποίο ο ΑΡΗΣ δεν δέχεται. Κάτι που δείχνει την πίστη του στον Αντέμ και ότι θέλει να τσεκάρει ξανά την περίπτωσή του στο φινάλε της σεζόν, εφόσον παραχωρηθεί δανεικός. 

Η εξέλιξη αυτής της υπόθεσης δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Προτεινόμενα Άρθρα