Σταθερές, κόπωση και επιλογές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τρίτο ματς σε επτά μέρες σήμερα για τον ΑΡΗ, αρκετά διαφορετικό όμως αφού πρόκειται για ντέρμπι.

Ο ΑΡΗΣ καλείται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα με την Ένωση, παράλληλα με την… διπλή κόπωση που “κουβαλάει” από την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αυτή δεν αποκλείεται να επηρεάσει τα πλάνα του Άκη Μάντζιου για την ενδεκάδα, σε ένα από τα σενάρια για τις επιλογές που θα κάνει απέναντι στην Ένωση.

Το ενδεχόμενο αυτό αφορά κυρίως τους Σάσα-Μπεναλουάν και αν θα επιλέξει να δώσει ανάσες σε κάποιον.

Ξεκινώντας από την άμυνα, ο Μπουσέ θα παραμείνει στο τέρμα. Στα άκρα της άμυνας ο Σούντγκρεν έχει αρκετές πιθανότητες να επανέλθει αντί του Γκάνεα, κάτι που θα καθορίσει και τη θέση του Σάκιτς. 

Ρόουζ-Μπεναλουάν θα είναι η δυάδα των στόπερ, εφόσον δεν παίξει ο Δεληζήσης αντί του πρώτου. Στα χαφ είναι σίγουρη η επιστροφή του Ματίγια, πιθανότατα με τον Σάσα εάν δεν παίξει ο Τζέγκο.

Στην τριάδα πίσω από τον Μάνο, ο οποίος αναμένεται να παραμείνει στην κορυφή της επίθεσης, Γκάμα-Σίλβα είναι οι… σίγουροι και για την τρίτη θέση υπάρχει το προβάδισμα του Μαντσίνι έναντι του Ματέο, μετά την εμφάνισή του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Κάτι που θα αλλάξει μόνο εάν ο παράγοντας της κούρασης έχει επηρεάσει τον Αργεντινό. 

Προτεινόμενα Άρθρα