Και πώς να το πιστέψεις… (vid)

από Αντώνης Γκάτζιος

Πέρασαν κιόλας επτά χρόνια και ένα μεγάλο "γιατί" συνεχίζει να πλανάται. Επτά χρόνια χωρίς τον Άγγελο Τσιπούρα.

Ήταν 14 Ιανουαρίου του 2013 όταν ο ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ έφευγε πρόωρα και αδόκητα από τη ζωή. Ο Τσιπούρας προδόθηκε από την καρδιά του, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια του ΑΡΗ και ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Άγγελος Τσιπούρας ήταν στέλεχος των τμημάτων υποδομής του ΑΡΗ, αλλά και πρωταθλητής Ελλάδος με την U17 των κιτρίνων τον Μάιο του 2012. Ο ιατροδικαστής, Ματθαίος Τσούγκας, ανακοίνωσε ότι ο θάνατός του προήλθε από οξύ εγκεφαλικό και πνευμονικό οίδημα, παθολογικής αιτιολογίας.

Ένα μεγάλο “γιατί” και μία απέραντη θλίψη ήταν στον ορίζοντα για τον ξαφνικό και άδικο χαμό ενός χαμογελαστού παιδιού, με όνειρα για το μέλλον. Ονειρα που δυστυχώς δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει…

Κανείς δεν ξεχνά τον Άγγελο. Οσοι τον γνώρισαν και τον αγάπησαν, τον κουβαλούν μέσα τους. Οικογένεια, συμπαίκτες και φίλοι. Ο Άγγελος θα ζει για πάντα, όπως και το σύνθημα:

“Τσιπούρα ζωντανός, για πάντα Αρειανός…”.

Και μέσα σ’ όλα αυτά, το 2013 ο Νταβίντ Αγκάνθο συγκίνησε το πανελλήνιο, αφιερώνοντας το γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ στον Άγγελο Τσιπούρα. Όλους εκτός από τον Τάσο Κάκο, ο οποίος τον τιμώρησε με κόκκινη κάρτα!

Προτεινόμενα Άρθρα