Στέλνουν Σιδηρόπουλο με ΠΑΟ!

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο θαυμαστός κόσμος του ελληνικού ποδοσφαίρου δε λέει να σταματήσει να εκπλήσσει… Η ΚΕΔ δεν όρισε ξένο διαιτητή στο ντέρμπι του ΑΡΗ με τον Παναθηναϊκό και στέλνει στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τον Σιδηρόπουλο!

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος από τα Δωδεκάνησα είναι αυτός που θα διευθύνει τον αγώνα του ΑΡΗ με τον Παναθηναϊκό! Βοηθοί του θα είναι οι Πολυχρόνης Κωστάρας, Ανδρέας Μεϊντάνας και τέταρτος ο Αριστοτέλης Κοτσιαύτης.

Ο ΑΡΗΣ έχει βρει πολλές φορές απέναντί του τον Σιδηρόπουλο και οι αναμνήσεις του μόνο… ευχάριστες δεν είναι, αφού του έχει σταρήσει πολλάκις βαθμούς με τις διαιτησίες του.

VAR ορίστηκε ο Στέφανος Κουμπαράκης από τις Κυκλάδες και βοηθός του ο Χρήστος Μπαλτάς. Ο Κουμπαράκης ήταν αυτός που ως VAR… έπνιξε δύο πέναλτι στον περσινό αγώνα ΑΡΗΣ – ΑΕΚ (0-1). Μάλιστα, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είχε βγάλει ανακοίνωση εναντίον του ίδιου και του Καραντώνη.

Για τον Μπαλτά οι δυσάρεστες αναμνήσεις πάνε χρόνια πριν, όταν “έπνιξε” οφσάιντ του Πετρόπουλου στο 96′ σε αγώνα ΑΡΗ – ΑΕΚ, από το οποίο ήρθε η ισοφάριση των φιλοξενούμενων.

Προτεινόμενα Άρθρα