Σάκιτς: "Υπάρχει απογοήτευση, δεν αντιδράσαμε μετά το γκολ"

από Γιώργος Γκάτος

Ο Αυστριακός χαφ τόνισε πως ο ίδιος είναι αναγκασμένος να ξεχάσει το αποψινό παιχνίδι αφού από αύριο το μυαλό πηγαίνει στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Για το αν αισθάνεται “άδειος” μετά το αποψινό αποτέλεσμα:

“Είχαμε άλλες προσδοκίες. Υπάρχει απογοήτευση. Δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι άδειος γιατί σε τρεις μέρες έχουμε άλλο παιχνίδι. Αύριο το πρωί θα το έχω ξεχάσει και θα κοιτάζω μόνο το επόμενο παιχνίδι”.

Για το αν αυτό είναι πλεονέκτημα:

“Δεν ξέρω αν είναι πλεονέκτημα. Είμαστε και νιώθουμε πολύ κουρασμένοι. Σε σχέση με άλλες ομάδες που δεν έχουν ανάλογο βάθος στον πάγκο, μπορούμε να το δούμε ως πλεονέκτημα.”

Γιατί ο ΑΡΗΣ δεν κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό του και να κυριαρχήσει:

“Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν η ομάδα που επέβαλε τον έλεγχο. Στις αλλαγές της ΑΕΚ είδαμε μια διαφορά στο παιχνίδι τους. Μας σόκαρε το γκολ που δεχθήκαμε και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε.”

Για το τι θα μπορούσε να γίνει επιθετικά καλύτερα:

“Αυτό που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι εύκολο να το πούμε μετά το παιχνίδι. Έπρεπε να παίξουμε με περισσότερο θάρρος. Δείξαμε μεγαλύτερο σεβασμό σε αυτούς, όπως και αυτοί σε εμάς. Δεν νομίζω πως ήμασταν και τόσο κακοί στο επιθετικό παιχνίδι. Θα άλλαζα μόνο το θάρρος και θα πρέπει να το κάνουμε και στα επόμενα παιχνίδια”.

Προτεινόμενα Άρθρα