"Χαιρέτησε" και φεύγει για Αγγλία ο Γιαννούλης

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Η Νόριτς τον αποκτά για έξι μήνες, με ενοίκιο που φτάνει το 1.000.000 € και υποχρεωτική οψιόν αγοράς, σε περίπτωση που κερδίσει την άνοδο για την Premier League

Μάλιστα, μετά την επιβεβαίωση της μεταγραφής από τον Γιώργο Σαββίδη, που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις και προς το πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, σήμερα επιβεβαιώθηκε και από τον ίδιο τον Γιαννούλη πως το μέλλον του βρίσκεται στην Αγγλία.

Ο 25χρονος διεθνής ακραίος αμυντικός, πήγε στην Τούμπα, αλλά όχι για να προπονηθεί με τους υπόλοιπους παίκτες του Δικεφάλου. Πήγε για να τους αποχαιρετήσει, καθώς αποχωρεί άμεσα για την Αγγλία, για να περάσει ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει και εν συνεχεία να πιάσει άμεσα δουλειά με τη νέα του ομάδα.

 
Εκείνο που έχει σημασία να αναφέρουμε είναι ότι πρόκειται για δανεισμός. Η Νόριτς τον αποκτά για έξι μήνες, με ενοίκιο που φτάνει το 1.000.000 € και υποχρεωτική οψιόν αγοράς, σε περίπτωση που κερδίσει την άνοδο για την Premier League. Μάλιστα, οι Αγγλοι αναφέρουν πως το ποσό της οψιόν δεν θα είναι αυτό που ανέφερε ο Γιώργος Σαββίδης, αλλά μικρότερο. Χωρίς να διευκρινίζεται το ακριβές νούμερο.

Πλέον, καθίσταται σαφές ότι ο ΠΑΟΚ βγαίνει στην αγορά για την απόκτηση αριστερού μπακ. Με τον Φράνκο Φεράρι του Βόλου να είναι βασικός στόχος, αλλά όχι ο μοναδικός. Καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δικέφαλος εξετάζει περιπτώσεις παικτών και από το εξωτερικό. Οπως και την πιθανότητα επιστροφής του Σταφυλίδη, οποίος, ωστόσο, έχει να αγωνιστεί με τη φανέλα της Χόφενχαϊμ από τις 18 Ιανουαρίου του 2020!

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X