Παιχνίδι… 11 βαθμών!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Καθοριστική η αναμέτρηση με τους πράσινους για τη συνέχεια της ομάδας στη σεζόν.

Ενα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια του για φέτος δίνει σήμερα ο ΑΡΗΣ κόντρα στον Παναθηναϊκό, (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS1), για την 17η αγωνιστική της Super League. 

Οι δύο ομάδες “συνθέτουν” το ντέρμπι του διημέρου, με φόντο την πρώτη 4άδα της βαθμολογίας και την παρουσία τους σε αυτήν. 

Οι γηπεδούχοι δίνουν ένα ματς 11 βαθμών, αφού τόση θα είναι η διαφορά τους από τους “πράσινους” εφόσον κερδίσουν. Μία διαφορά με την οποία ουσιαστικά θα “κλειδώσουν” και την 4άδα. 

Αυτό είναι που θέλει να αποφύγει ο Παναθηναϊκός ώστε να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για να μπει στην 4άδα, γνωρίζοντας ότι με ήττα σήμερα το έργο του θα γίνει εξαιρετικά δύσκολο. 

ΑΡΗΣ: Το κίνητρο, η κόπωση και η γνωστή απουσία.

Άπαντες στον ΑΡΗ αντιλαμβάνονται την κρισμιότητα του σημερινού αγώνα και τί θα σημαίνει το κάθε αποτέλεσμα για την ομάδα. Ολα αυτά σε ένα ντέρμπι, κόντρα στην κούραση αλλά ευτυχώς χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο είναι η μοναδική -και σημαντική- απουσία για τον Άκη Μάντζιο, με τον Κουέστα να επιστρέφει και να μπαίνει στην αποστολή.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Boucher, Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Sakic, Benalouane, Rose, Mancini, Matilla, Lucas Sasha, Xande Silva, Jeggo, Kace, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Χατζηπιρπιρίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ισως το τελευταίο του χαρτί

Αν και νωρίς στη σεζόν, οι “πράσινοι” είναι οριακά πλέον σε ό,τι έχει να κάνει με την τετράδα, από την οποία απέχουν επτά βαθμούς.

Μία ήττα σήμερα μειώνει ακόμα περισσότερο τις ελπίδες του “τριφυλλιού” να προλάβει την πρώτη 4άδα, για αυτό και το ματς με τον ΑΡΗ έχει τον χαρακτήρα του “τελικού”.

Ο Λάζλο Μπόλονι συμπεριέλαβε στην αποστολή τόσο τον Σάντσες όσο και τον Ζσέ Μαουρίτσιο ενώ εκτός έμειναν οι Κουρμπέλης, Σαβιέρ, o Zαγαρίτης που οδεύει προς Πάρμα αλλά και ο Μπεκ ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Aντιθέτως, συμπεριλήφθηκε σ’ αυτή μετά από πολύ καιρό ο Γιασίν Αγιούμπ

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Εμμανουηλίδης, Μπουζούκης, Αϊτόρ, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

-17η αγωνιστική Super League

-ΑΡΗΣ-Παναθηναϊκός (19:30)

ΓΗΠΕΔΟ: “Κλεάνθης Βικελίδης”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Πολυχρόνης Κωστάρας (Αιτ/νίας), Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας)
4ος: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων)
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας)

Προτεινόμενα Άρθρα