Παράσχος: "Να δείξουμε μεγάλη προσοχή μεσοαμυντικά"

από Γιώργος Γκάτος

Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στην μεσοεπιθετική ποιότητα του ΑΡΗ αλλά και το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του

“Η ικανοποίηση μου είναι πολύ μεγάλη, γιατί αυτή η ομάδα ξεκίνησε χωρίς προετοιμασία, πολύ αργά και οι παίκτες ερχόντουσαν σταδιακά. Τα παιδιά δούλεψαν πάρα πολύ και γι’αυτό φτάσαμε σε ένα σημείο μετά την δεύτερη-τρίτη αγωνιστική να βρούμε πολύ καλό ρυθμό. Παρότι παίξαμε αρχικά τα μεγάλα παιχνίδια, ήμασταν ανταγωνιστικοί αλλά μας έλειπε το αποτέλεσμα. Σταθεροποιήσαμε την απόδοση μας όσο περνούσε ο καιρός και τώρα παίζουμε καλό ποδόσφαιρο αλλά και είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί στα εκτός έδρας παιχνίδια. Βλέπουμε τον αντίπαλο στα μάτια, παίζουμε απελευθερωμένα και κερδίζουμε. Κάναμε τέσσερις νίκες εκτός έδρας, κάτι σημαντικό για μια μικρομεσαία ομάδα όπως εμείς. Μας δίνει πολλά μηνύματα αυτό.”

Για το αν η ομάδα του θα καταφέρει να παίζει Τετάρτη-Κυριακή:

“Εδώ αντέξαμε την προηγούμενη εβδομάδα που κάναμε τρία παιχνίδια. Γι’αυτό στο παιχνίδι του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, δεν χρησιμοποιήσαμε πολλούς βασικούς, ώστε να δώσουμε ανάσες. Το κυριότερο είναι ότι το μόνο που μας στοίχισε, είναι η απουσία του Ιωαννίδη μετά τον τραυματισμό του που δεν θα τον έχουμε και στο παιχνίδι με τον ΑΡΗ. Από ‘κει και πέρα, επανέρχονται κάποιοι παίκτες, ο Λισγάρας και ο Σλίβκα είναι τιμωρημένοι. Δώσαμε ένα φρεσκάρισμα στην ομάδα κόντρα στην ΑΕΚ και νομίζω ότι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ, θα μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί.”

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι:

“Ο ΑΡΗΣ είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα, διαθέτει τεράστια ποιότητα μεσοεπιθετικά και σε ατομικό επίπεδο αλλά και σε ομάδικό. Θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσοχή στην αμυντική συμπεριφορά των μεσοαμυντικών μας. Αν μπορέσουμε και ανταποκριθούμε σε αυτούς τους παίκτες, πιστεύω ότι θα φτάσουμε στο γκολ. Αρκεί βέβαια να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, γιατί στην έδρα μας ο αντίπαλος μπορεί να μας κάνει δύο τελικές και να δεχθούμε γκολ, ή να κάνουμε εμείς ένα τραγικό λάθος. Εγώ περιμένω ότι θα γίνει ένα καλό και ανοιχτό παιχνίδι, από δύο ομάδες που έδειξαν επιθετικά δείγματα μέχρι στιγμής.”

Προτεινόμενα Άρθρα