Κορνατσίνι (μάνατζερ Σάσα) στο AllAboutARIS: "Χτίζει κάτι δυνατό ο Καρυπίδης – Εύχομαι να τα βρούμε"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το περασμένο Σαββατοκύριακο το θέμα της ανανέωσης του Λούκας Σάσα βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο, λόγω της παρουσίας του μάνατζερ του στη Θεσσαλονίκη.

Ο Λεονάρντο Κορνατσίνι ταξίδεψε στην Ελλάδα για λίγα 24ωρα και συναντήθηκε με τον Θεόδωρο Καρυπίδη, σε μία καθοριστική κουβέντα για το μέλλον του Βραζιλιάνου. 

Από τον ΑΡΗ “βγήκε” πολύ θετικό κλίμα για το εν λόγω ραντεβού και η πίστη ότι όλα θα πάνε καλά σχετικά με την ανανέωση του ποδοσφαιριστή. Ένα κλίμα που πάνω-κάτω είναι ίδιο και από πλευράς του 30χρονου χαφ. 

“Συναντήθηκα με τον κ. Καρυπίδη και βρήκα μπροστά έναν πολύ ευγενικό άνθρωπο, όπως και όλοι στο κλαμπ που με καλοσώρισαν με τον καλύτερο τρόπο. Οι ιδέες του κ. Καρυπίδη είναι πολύ καλές και διαθέτει καλούς συνεργάτες με τους οποίους χτίζει ένα δυνατό περιβάλλον. Δεν εκπλήσσομαι με τα αποτελέσματα της ομάδας”, ανέφερε αρχικά ο κ. Κορνατσίνι σε επικοινωνία που είχε το AllAboutARIS μαζί του, με αφορμή το ραντεβού που έγινε και την ανανέωση του Σάσα. 

“Συζητάμε για το μέλλον του Λούκας. Εύχομαι να συμφωνήσουμε. Ο Σάσα είναι σπουδαίος επαγγελματίας και ένα απίστευτο άτομο που παίζει για τον ΑΡΗ με αφοσίωση και σεβασμό. Οπως επίσης τόσο ο ΑΡΗΣ όσο και ο κ. Καρυπίδης συμπεριφέρονται πολύ καλά στον Σάσα. Μέσα στις επόμενες μέρες θα δούμε τι θα γίνει και με το συμβόλαιο”, προσέθεσε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή. 

Προτεινόμενα Άρθρα