Μεταγραφές: Τελική ευθεία, τελικές επαφές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την ώρα που ο ΑΡΗΣ περιμένει στη Θεσσαλονίκη τον Κώστα Μήτρογλου, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το κατά πόσο θα προχωρήσει και σε άλλες κινήσεις για την ενίσχυσή του.

Ο Άκης Μάντζιος άφησε ανοικτό του Χερόνιμο Μπαράλες μετά το φινάλε του αγώνα στη Ριζούπολη, όλα όμως θα εξαρτηθούν από τη στάση του Αστέρα Τρίπολης και εάν θα ρίξει τις απαιτήσεις του. 

Δεν είναι όμως μονάχα το θέμα του επιθετικού, αφού είναι ανοικτό και το ενδεχόμενο προσθήκς ενός μεσοεπιθετικού ο οποίος θα έχει την ικανότητα να αγωνιστεί στις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ. Για τον λόγο αυτό ο ΑΡΗΣ  “έτρεξε” του Αλ Τάμαρι πριν “παγώσει” ενώ υπάρχουν ακόμα μία-δύο περιπτώσεις που τσεκάρει.

Επιλογές φυσικά υπάρχουν αλλά με… ιδιαιτερότητες. Για αυτό και ο Άκης Μάντζιος δεν θα έλεγε “όχι” εάν γινόταν μία ακόμα προσθήκη στη μεσοεπιεθτική γραμμή της ομάδας. 

Από τη στιγμή που η χειμερινή μεταγραφική περίοδος οδεύει προς το τέλος της, θα ξεκαθαρίσουν άμεσα οι δύο παραπάνω κινήσεις και αν τελικά ο ΑΡΗΣ θα αποκτήσει τουλάχιστον ακόμη έναν ποδοσφαιριστή μετά τους Ιωάννου και Μήτρογλου.

Προτεινόμενα Άρθρα