Μόνο ό,τι χρειάζεται…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με νέα πρόσωπα, για ακόμη μία φορά, αναμένεται να παραταχθεί σε ακόμη ένα ματς ο ΑΡΗΣ.

Τα συνεχόμενα ματς… συνεχίζουν και το ροτέισον του Άκη Μάντζιου, ο οποίος μετά από καιρό έχει ξανά όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Πρώτος, ο Γιοχάν Μπεναλουάν. Ο Γαλλοτυνήσιος είναι το ένα από τα δύο νέα πρόσωπα της αποστολής και έχει πολλές πιθανότητες για να ξεκινήσει δίπλα στον Ρόουζ, εάν δεν παραμείνειο Δεληζήσης. Στα πλάγια μπακ θα επιστρέψει ο Σάκιτς, μαζί με έναν εκ των Ιωάννου ή Σούντγκρεν, με τον πρώτο να έχει ελαφρύ προβάδισμα για την αμυντική τετράδα μπροστά από τον Σιαμπάνη.

Στα χαφ υπάρχει πλέον η επιλογή του Ματίγια, χωρίς όμως να είναι δεδομένη και η παρουσία του στην ενδεκάδα. Εάν ο Ισπανός ξεκινήσει τότε λογικά θα παίξει με τον Τζέγκο αλλιώς θα έρθει από τον πάγκο για να δώσει ανάσες στον Σάσα.

Στην επίθεση υπάρχει ο παράγοντας της κόπωσης του Γκάμα, που δύσκολα όμως βγαίνει από την ενδεκάδα. Μπερτόγλιο και Σίλβα αναμένεται να είναι οι άλλοι δύο της τριάδας πίσω από τον φορ, όπου ο Μαντσίνι έχει προβάδισμα έναντι του Μάνου. Αν ξεκινήσει ο 26χρονος φορ, τότε ο Μαντσίνι θα οπισθοχωρήσει στην τριάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα