Σοβαρεύεται και τελειώνει

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δεύτερη φορά στην Τρίπολη η ομάδα, μέσα σε πέντε μέρες.

Την Τρίπολη επισκέπτεται για δεύτερη φορά ο ΑΡΗΣ μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα. Αυτή τη φορά, για το Κύπελλο.

Λίγες μέρες μετά τον αγώνα πρωταθλήματος, οι δύο ομάδες κοντράρονται στον επαναληπτικό της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος  (17:15, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, Cosmote TV).

Ο ΑΡΗΣ καλείται να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου αγώνα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, με περισσότερο σοβαρότητα και διάρκεια από αυτή που παρουσίασε το περασμένο Σάββατο στο ίδιο γήπεδο.

Ναι μεν το έργο των Αρκάδων είναι αρκετά δύσκολο, όμως δεν παύουν να είναι ένας καλός και υπολογίσιμος αντίπαλος. Για αυτό ο ΑΡΗΣ καλείται να επειδείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα, ώστε να μπει στην κλήρωση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

ΑΡΗΣ: Απαρτία και λόγω… ΑΕΚ

Το γεγονός ότι η αποστολή θα παραμείνει στην Αθήνα για τον αγώνα πρωταθλήματος με την Ένωση, ανάγκασε τον Άκη Μάντζιο να πάρει όλους τους παίκτες στην αποστολή.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να προφυλάξει σήμερα τον Ντάνιελ Μαντσίνι, ενώ δεν αποκλείεται να δώσει λίγο χρόνο συμμετοχής στον Μπρούνο που είναι και το νέο πρόσωπο της αποστολής.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Boucher, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Matilla, Kace, Xande Silva, Mancini, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Χωρίς… αποστολή και δύο απουσίες

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν ανακοίνωσε αποστολή για το σημερινό παιχνίδι, καλώντας όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα.

Εκτός έμειναν οι Τζίμας και Καπίγια, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από πρόβλημα στο δικέφαλο.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

-1η φάση Κυπέλλου Ελλάδος

-Αστέρας Τρίπολης-ΑΡΗΣ (17:15)

ΓΗΠΕΔΟ: “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας), Δημήτρης Μαυρουδής (Ηρακλείου)
4ος: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Προτεινόμενα Άρθρα