Μάνος: "Κοιτάζουμε οποιονδήποτε αντίπαλο στα μάτια"

από Γιώργος Γκάτος

Ο Έλληνας επιθετικός του ΑΡΗ στάθηκε στο γεγονός ότι η ήττα του Σαββάτου έδωσε πείσμα στην ομάδα του, ενώ παράλληλα διάλεξε και αντίπαλο για την αυριανή κλήρωση.

Για το σημερινό παιχνίδι: 

“Το θέλαμε πάρα πολύ. Σίγουρα είναι ένας στόχος το Κύπελλο. Ήρθαμε πιο αποφασισμένοι και πιο προσαρμοσμένοι στο παιχνίδι, με την περασμένη εικόνα που είχαμε. Μας έδειξε ο Αστέρας ότι είναι μια πιο ανταγωνιστική ομάδα. Ήρθαμε πιο δουλεμένοι για να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Είχαμε στο μυαλό μας ότι το ματς είναι 0-0. Θέλαμε το μηδέν πίσω, να σκοράρουμε γκολ και να πάρουμε τη νίκη.”

Για το αν τους πείσμωσε η ήττα του Σαββάτου, στο πρωτάθλημα:

“Εννοείται αυτό. Δεχθήκαμε μια ήττα από μια καλή ομάδα αλλά ο ΑΡΗΣ είναι ένα μεγάλο κλαμπ και πρέπει να το δείχνει σε κάθε αγώνα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι τώρα.”

Για την αυριανή κλήρωση:

“Δεν θα ήθελα να διαλέξω γιατί θα είναι γρουσουζιά. Θα έλεγα τα Γιάννενα που είναι ένα πιο εύκολο παιχνίδι, ώστε να μπορέσουμε να κρατήσουμε και δυνάμεις για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Όποιον αντίπαλο και έχουμε άυριο, θα τον κοιτάξουμε στα μάτια. Είμαστε μεγάλη ομάδα και θα δώσουμε τα πάντα για να φτάσουμε στον τελικό.”

Προτεινόμενα Άρθρα