Μένει 2ος… καιρού επιτρέποντος!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στην έδρα του επιστρέφει ο ΑΡΗΣ έπειτα από περίπου τρεις εβδομάδες και τις… εξόδους του σε Αθήνα και Τρίπολη.

Οι “κιτρινόμαυροι” υποδέχονται στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τον Παναιτωλικό (15:00, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS1) και με νίκη θα συνεχίσουν να απολαμβάνου τη μοναξιά της 2ης θέσης. 

Υπάρχει βέβαια ο παγάροντας του καιρού αφού από χθες χιονίζει συνεχώς στη Θεσσαλονίκη και δεν είναι δεδομένη η διεξαγωγή του αγώνα. Άρα θα πρέπει να το επιτρέψει και ο καιρός. 

Ο Παναιτωλικός έρχεται με την πλάτη στον τοίχο αφού παραμένει στις τελευταίες θέσεις, ψάχνοντας βαθμούς σε κάθε παιχνίδι ώστε να αποφύγει τις περιπέτειες. 

ΑΡΗΣ: Απουσίες μεν, διαχειρίσιμες δε

Με προβλήματα προετοιμάστηκε η ομάδα τα τελευταία 24ωρα για το σημερινό παιχνίδι. Ματίγια (τραυματίας)., Τζέγκο (τιμωρημένος) και Ιωάννου (τιμωρημένος) είναι εκτός. Ο Ματέο επέστρεψε στην αποστολή αλλά δεν υπολογίζεται για βασικός ενώ ίσως να μην πάρει και λεπτά συμμετοχής εφόσον δεν χρειαστεί. 

Νέο πρόσωπο είναι επίσης και ο Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος απουσίασε από τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Boucher, Mateo Garcia, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Mancini, Ganea, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Σεγκιέργκης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: “Πρώτη” για Εντινγκά

Ο 32χρονος χαφ είναι το νέο πρόσωπο στα πλάνα του Τραιανού Δέλλα, ο οποίος έχει να διαχειριστεί ουκ ολίγες απουσίες. 

Γιάκολις και Μανθάτης προστέθηκαν στη λίστα των τραυματιών με τους Ματσόλα, Καρασαλίδη, Λιάβα ενώ εκτός έμεινε και ο Τζανακάκης λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Καρέλης, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσας, Βέργος, Μεντόσα, Τσότσαλιτς, Τσιγγάρας, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Σκόνδρας, Εντινγκά. 

Η “ταυτότητα” του αγώνα

-22η αγωνιστική Super League

-ΑΡΗΣ-Παναιτωλικός (15:00)

ΓΗΠΕΔΟ: “Κλεάνθης Βικελίδης”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Aριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Θεόδωρος Τζιουβάρας (Κοζάνης), Φώτης Καμπερίδης (Καβάλας)
4ος: Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Δράμας)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

 

Προτεινόμενα Άρθρα