Ξεφτίλα δίχως τέλος από ΕΠΟ! (pics)

από Αντώνης Γκάτζιος

Το βαρέλι δεν έχει πάτο για την ΕΠΟ… Σε μία ακόμα απόφαση – ντροπή, η Ομοσπονδία όρισε να γίνει ο αγώνας Κυπέλλου ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός στο… Αγρίνιο, αν και το γήπεδο των "Ζωσιμάδων" είναι σε εξαιρετική κατάσταση!

Οι σημερινές (16/2) φωτογραφίες του γηπέδου, που παρατίθενται παραπάνω, προκαλούν κλαυσίγελο. Οι “Ζωσιμάδες”, όπως δείχνει η εικόνα, είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Κι όμως, η ΕΠΟ όρισε να γίνει ο αγώνας της Πέμπτης (18/2) για το Κύπελλο Ελλάδας στο Αγρίνιο, όπου… όλως τυχαίως αγωνίζεται τη Δευτέρα (22/2) ο ΠΑΟ με τον Παναιτωλικό, για την 23η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Το λόγο για τον οποίο δε θα γίνει το ματς στα Γιάννενα τον… περιμένουμε, αλλά άντε να εξηγήσεις τα ανεξήγητα. Ο ΠΑΣ χάνει το πλεονέκτημα της έδρας (αναμένεται και η δική του αντίδραση, λογικά…), ο Παναθηναϊκός αποκτά με τη σειρά του αβαντάζ πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου και η… αβάντα προς τους “πράσινους” από την απίστευτη ΕΠΟ συνεχίζεται.

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

“Λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου των Ζωσιμάδων και αφού έκανε χρήση των άρθρων 8 παρ. 4 και 22 παρ. 1 του ΚΑΠ, η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο. αποφάσισε ο εξ αναβολής αγώνας της 7ης φάσης (1η αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδος, ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός, να διεξαχθεί στις 18/02/2021 και ώρα 15:00 στο γήπεδο του Παναιτωλικού”.

Προτεινόμενα Άρθρα