"Οπλα" οι ανάσες και οι επιλογές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με διαφορετικά δεδομένα μετά από καιρό προετοιμάζεται ο ΑΡΗΣ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αυτή η εβδομάδα είναι η πρώτη μετά από καιρό που δεν είχε μεσοβδόμαδη υποχρέωση για την ομάδα, δημιουργώντας ακόμα καλύτερες συνθήκες όσον αφορά την προετοιμασία της εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 

Ο Άκης Μάντζιος θα κληθεί να διαχειριστεί ένα σαφώς πιο “φρέσκο” σύνολο, παράλληλα με αύξηση των επιλογών του όσον αφορά τα πρόσωπα. 

Πλην του Χαβιέ Ματίγια όλοι οι υπόλοιποι υπολογίζονται κανονικά από τον 51χρονο τεχνικό, ο οποίος καλείται να αποφασίσει απλά τις καλύτερες δυνατές επιλογές σε συγκεκριμένες θέσεις. 

Στην άμυνα υπάρχουν δύο θέσεις που “παίζουν”. Μία στα στόπερ, ανάμεσα σε Δεληζήση και Μπεναλουάν. Η άλλη είναι στα αρισερά, μεταξύ Σάκιτς και Ιωάννου ενώ υπάρχει και ο Γκάνεα αλλά με λιγότερες πιθανότητες αφού το παιχνίδι απαιτεί έναν πιο αμυντικογενή μπακ. Σούντγκρεν και Ρόουζ αναμένεται να συμπληρώνουν την τετράδα μπροστά από τον Κουέστα. 

Στα χαφ λογικά Τζέγκο και Σάσα θα είναι το δίδυμο. Ο Μπερτόγλιο λίγο πιο μπροστά και ο Ματέο Γκαρσία σε ρόλο δεξιού εξτρέμ, με τον Σάντε Σίλβα να έχει τον πρώτο λόγο για να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Γκάμα και τον Μπρούνο να “παίζει” ως δεύτερη επιλογή. 

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι έχει προβάδισμα έναντι του Μάνου για την κορυφή της επίθεσης, με τον δεύτερο ωστόσο να διεκδικεί με αξιώσεις επίσης τη θέση. 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X