Ο Καρυπίδης ένωσε ΣΥΡΙΖΑ-Αλαφούζο!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από χθες ο Θεόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται στο προσκήνιο για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, με αφορμή την… αυθόρμητη -φανταζόμαστε- κίνηση 34 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εν λόγω βουλευτές τις αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέθεσαν επερώτηση στη Βουλή για τα rapid test που πήρε η Περιφέρεια Αττικής από την Amano Swiss.

Σήμερα λοιπόν η εφημερίδα “ΑΥΓΗ” έρχεται και απορεί όχι μόνο με αυτό το γεγονός αλλά και με την ξαφνική ευαισθησία του ΣΚΑΪ, το οποίο έχει κάνει “σημαία” το εν λόγω θέμα. 

Πώς ένα κανάλι όπως ο ΣΚΑΪ, με τις θέσεις που έχει, κάνει κάτι τέτοιο; Αυτή είναι η λογική απορία. Και φυσικά υπάρχει η λογική απάντηση. Ο Θεόδωρος Καρυπίδης. 

Ο ιδιοκτήτης του ΑΡΗ έχει μπει ξεκάθαρα στο στόχαστρο των ΜΜΕ της “εξυγίανσης” και στοχοποιείται ειδικά το τελευταίο διάστημα με ύποπτο τρόπο. 

Η κατάσταση μάλιστα έχει φτάσει σε σημείο που δεν διστάζουν να συμμαχίσουν και με τον… δικό τους διάβολο. Φτάσαμε σε σημείο ο ΣΚΑΪ να προβάλει τον ΣΥΡΙΖΑ για χάρη του ΑΡΗ και του Καρυπίδη! 

Πρόκειται για ακόμη ένα δείγμα του ξεκάθαρου πολέμου που μαίνεται κατά του ΑΡΗ και του ιδιοκτήτή του. Για αυτό ο κόσμος της ομάδας πρέπει να αντιληφθεί την όλη κατάσταση και να είναι ακόμα πιο ενωμένος απέναντι στη συντονισμένη προσπάθεια των “εξυγιαντών” να “χτυπήσουν” την ομάδα απ όλες τις πλευρές. 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X