Μάντζιος: "Σοβαροί και πειθαρχημένοι για τη νίκη" (vid)

από Γιώργος Γκάτος

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στην εβδομάδα που έδωσε ανάσες στους ποδοσφαιριστές του, αλλά και στο γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ πρέπει εξαλείψει τα λάθη την Κυριακή.

Για το αν το αποτέλεσμα με τον Παναιτωλικό, έβαλε τον ΑΡΗ σε μπελάδες:

“Ήταν ένα αποτέλεσμα, στο οποίο σίγουρα θα θέλαμε τους βαθμούς της νίκης, όμως δεν τα καταφέραμε. Έχει αρκετά παιχνίδια ακόμα. Θέλαμε να το κερδίσουμε, δεν πήραμε τους βαθμούς της νίκης… για διάφορους λόγους.”

Για την μάχη που γίνεται στις θέσεις των πλέι-οφ:

“Έχει ανάψει η μάχη και όλα θα κριθούν στα πλέι οφ. Είναι δέκα παιχνίδια και έχουμε πάρα πολύ δρόμο για τις θέσεις Ευρώπης.”

Για το πως ήταν αυτή η εβδομάδα για τον ΑΡΗ, μετά από 40 μέρες χωρίς ρεπό:

“Έκλεισε αυτός ο Γολγοθάς, με το πάρα πολύ πρόγραμμα. Νομίζω πως ήμασταν η ομάδα με τις μεγαλύτερες επιβαρύνσεις, όχι μόνο με τον αριθμό των αγώνων αλλά και με τις συνθήκες τους. Η ομάδα χρειαζόταν ξεκούραση. Είχαμε μια ολόκληρη εβδομάδα ώστε να προετοιμαστούμε. Νομίζω πως βοήθησε πολλά παιδιά να ξεκουραστούν και να είναι πιο φρέσκοι”.

Για το αν είναι ο ΑΡΗΣ σε καλή κατάσταση:

“Είμαστε σε καλή κατάσταση. Όπως είπα και πριν, χρειαζόμαστε και λίγο χρόνο για τα πολύ επιβαρυμένα παιδιά. Τους βοήθησε πολύ αυτή η εβδομάδα για να είναι καλύτερα από το προηγούμενο διάστημα.”

Για τους τραυματίες και τους τιμωρημένους:

“Έχουμε κάποια προβληματάκια. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Θα το δούμε στην αυριανή προπόνηση.”

Για το παιχνίδι της Κυριακής:

“Είναι δύσκολο παιχνίδι, όπως και του Κυπέλλου. Είναι άλλος θεσμός. Πρέπει να είμαστε απολύτως σοβαροί και πειθαρχημένοι για να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί για να αποφύγουμε τα λάθη που στοιχίζουν.”

Για το πως περιμένει τον Ολυμπιακό:

“Ο Ολυμπιακός είναι ίδιος. Είναι μια ομάδα με πολύ ποιότητα και γεμάτο ρόστερ.”

Για το τι διαφορετικό θα πρέπει να κάνει ο ΑΡΗΣ, σε σχέση με αυτά που έκανε στο παιχνίδι Κυπέλλου:

“Θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη, να μπούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Τα λάθη δεν σου χαρίζονται. Εμείς κάναμε δύο λάθη και δεχθήκαμε δύο γκολ. Θα πρέπει να τα αποφύγουμε. Να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας.”

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X