Όλος ο ΑΡΗΣ μια γροθιά

από Αντώνης Γκάτζιος

Τα χτυπήματα που δέχεται ο Θόδωρος Καρυπίδης το τελευταίο διάστημα είναι συνεχόμενα, όμως οι χθεσινές (19/2) αποκαλύψεις του δείχνουν ότι η κατάσταση ξέφυγε από το επικοινωνιακό κομμάτι και πηγαίνουν το θέμα σε… άλλο επίπεδο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποκάλυψε ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του, ενώ απειλές δέχεται και η οικογένειά του. Όπως γίνεται κατανοητό, ο “πόλεμος” αφορά στον ΑΡΗ και την προσπάθεια ανακοπής της εξαιρετικής φετινής του σεζόν. Και βρίσκει όλη την οικογένεια του συλλόγου ενωμένη σαν γροθιά.

Ο ΑΡΗΣ είναι τέτοιο μέγεθος, που δεν μπορεί να περάσει… στο ντούκου τέτοια προσπάθεια τρομοκρατίας του προέδρου του και κατ’ επέκταση της ομάδας. Άπαντες τάσσονται στο πλευρό του Θόδωρου Καρυπίδη και βάζουν “ασπίδα” μπροστά του. Όποιος προσπαθεί να πληγώσει ή να… τρομάξει ένα μέλος της οικογένειας του συλλόγου, θα βρει όλο το σύλλογο απέναντί του. Ήδη ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εξέδωσε ανακοίνωση και αναμένονται κι άλλες.

Μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις – σοκ, άπαντες αναμένουν τις επόμενες κινήσεις του προέδρου της ΠΑΕ, όπως φυσικά και την παρέμβαση του εισαγγελέα, αλλά και όσων έδειξαν… ευαισθησία σε θέματα επαγγελματικής φύσεως, του Καρυπίδη, ενώ τώρα μιλάμε για απειλή της ζωής του. Το βέβαιο είναι ότι όλοι τάσσονται στο πλευρό του. Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε μία πρωτοφανή κατάσταση “πολέμου” από όσους δεν μπορούν να χωνέψουν ότι έχει φτάσει εκεί που βρίσκεται και ολόκληρος ο σύλλογος είναι σε επιφυλακή.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X